0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi corolla dada versodada avensistete hepsi aynı.zze 121 mi ne dıyorlar.vvti motor.poleni havası yag filtresi herseyı aynı.forumda tem toyota ufuk var.bana gönderdiği hava polen yag kaliteli.doşardan aldıgın polen ve havalar çok kötü.yag filtr.servisten hep orjinal allıyorumyan sanayısı 15 ise serviste 20 ıoluyor.
Doğru tespit Tuncay abi, Orijinal yağ filtresi yetkili serviste 22TL ama Made İn China
Şu site aktif olsada rahatça bakabilse herkes her şeye
dogru kardeş made in chına.orjinalini bulmak zor.iyi adam lafının üzerine gelirmiş.Dediğm gibi ufuk beyın sattıgı ürünler gerçekten kaliteli.antepe gönderdi sağolsun.oda hediye göndererek mahcup etti bizi.ufuk 6-7 bin olan benım bosh balatalarda hala ses var.bayagı azaldı ama ses var.sadık kardeşim sağolsun sorun değil garantiye yollarız dedi.bana senın verdiğin nbk mı ne onlardan gönderecek.belkide geldi haberim yok...
hersey para veya ürün değil kardeş.sadıga dedim bak bu ürünü geri gönderecem zararın olursa bu şekilde bu sesle bınerım dedim.yok dedi garantiye verecem.senden aldıgı nbk lar var onları göndereyim dedi.bende sen bilirsin agam dedim pazartesi gönderecekti.şimdiye kadar buyuk ıhtımalle gelmiştir kardeş.yoksa senınde göönderecenden şüphem yok kardeş.bu devirde dürüst namuslu insanlar ile çalışmak tanısmak gittikçe zorlasıyor..
Maalesef haklisin abi balatan yarin kargoda Ufuk SÖNMEZ sözü:)
yok la deli sadık gönderdi balatayı.bak gece gece cebınden rahatsız ederim .sabaha kadar ararım bak daha tanıyamamıssın beni...
Tamam peki abi, ama bastan uyarayim sende beni tanimadin
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,özel mesaj yolladım
hım restimi gördün demek.birazdan bülent abi gelip dagıtmasın masayı..