0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani bölünmüş yollarda hız limiti 110 km iken siz bu yollarda 110 üstü hızlarda gittiğinizi açık bir şekilde ifade ederseniz hem hız kurallarına hemde forum kurallarına uymamış olursunuz.
Profilden gördüğüm kadarıyla yaşınız 20.Tam deli çağları insanın,o yaşlarda acemide olsa,tecrubesizde olsa birisi söylediğinde sanki kendisine küfrediliyor gibi davranır ama bence sizde acemisiniz henüz.Tecrubeli olan bir sürücü o yolda nasıl gidileceğini,nelere dikkat edeceğini(nelerin bir anda çıkabileceğini) düşünerek hareket ederdi.
Bazı yorumları okuyunca aklıma Nasrettin Hoca fıkrası geldi. Hani fıkranın sonunda hoca bağırıyordu "hırsızın hiç mi suçu yok" benimde bir kaç kere başıma geldi yolda açılmış çukurlar. Kaçla giderseniz gidin bu şekildeki çukurlar ciddi hasarlar verebilir. Geçmiş olsun abim. Allah korumuş
Perşembe gecesi Eskişehir'den Balıkesir'e yola çıktım.Akçay'a doğru giderken virajı aldım önüme yol çalışması çıktı.Yavaşlaya bildiğim kadar yavaşladım.Hızı 70 e indirebildim ama malesef önüme çukur çıktı takkk diye bir ses geldi.(Çukurda bebek mezarı gibi) Eyvah dedim amartisör gitti.Baktım amartisör çalışıyor.Çalışmasa hissederim.Dedim sıkıntı yok galiba.Neyse ileride bir petrolde durdum.İndim aşşağıya baktım teker olduğundanda alçakta duruyor.Çamurluk tekerle birleşmiş resmen.Kirkoyu vurdum hemen arabaya eğildim bir baktım şaka gibi helezyon kırılmış.Her neyse akçaya bir şekil vardım ben arabayı bıraktım ertesi sabahta sanayii ye gidicem yaptırıcam.Sabah kalktım edremit organize sanayiye gittim helezyon tekere iyice sürtmeye başladı.Tekerde çamurlağa zarar vermeye başladı.İnanırmısınız 1 tane usta bilem yok.En son bir ustayı buldum Allah ondan razı olsun. Elezyonu söktü.Z rotuda söktü malesef oda zarar görmüş.Atladık ustanın arabasına Balıkesir'in altını üstüne getirdik inanırmısınız bakmadığımız yer kalmadı çıkmacılara kadar baktık 1 tane helezyon ve z rot yok.En sonunda bir yer bulduk hyundai accent helezyonu benim arabayla aynı genişlikte sadece 1 bakla uzun.Nabacan kaldık orda Eskişehire dönücem mecbur aldık helezyonu.Z rotuda aynı yerden bulduk neyseki döndük arabamın başına.Usta helezyonun 1 baklasını kesti benim arabaya tam oturdu orjinali gibi..Z rotuda değiştirdi.Bunu atlattık. Dedik akçayda edremitte gezelim.Gezdinmiiii hey yavrum hey o akçayın kasisleri sanki herkesin altında jeep varmış gibi ne yüksek öyle...Sanki sokaktan Atatürk çıkacak. Arbanın alt tarafı komple sürttü hep.Birde 30 metre gidiyosun gene kasis.Neyse artık eskişehire dönme vakti geldi.Dönerkende baktım o yol çalışmasındaki çukuru onarmışlar hemen.Demek şikayet ettiler.. Gösterge paneline baktım.Akü ışığı yanıyor.çektim petrole aküyü inceledim.Kabloları inceledim.Sıkıntı yok.Neyse devam ettim yola.50 km ya yaptım ya yapmadım direksiyon bir ağırlaştı kara düzen gibi oldu.Sırayla tüm aksamlar gitmeye başladı. Dedim noluyor.Ohalle susurluğa kadar geldim.Akü tırtladı.Neyse çevre yolunda kaldık.Baktım yol kenarlarında Elektrikçiler var.Tam 5 adet elektrikçi yolda kaldım diyorum adamların umrunda değil.Biride gelip bakmadı şarj dinomasına belki kömürü bitti.Yalvardım resmen kimse ilgilenmedi.Mecburen birinden akü almak zorunda kaldım. 150 tl para verdim aküde akü olsa..Neyse yardırdım geliyom eskişehire doğru inegölü geçtim.Bozüyüğe 10-20 km kala yeni aldığım aküde boşaldı.Eskişehirden babam geldi 1 saat onu bekledim.Gece saat 10-11 suları.Yol çift şerit tırcılar sanki rally yapıyor.Benim arabanın dörtlüler ona göre yanıyor.Kimisi benim arabaya doğru geliyo telefon ışığını yakıyorum hopluyorum zıplıyorum anca görüyor hemen yavaşlıyor.Yüreğim ağzıma geldi resmen.Neyse babam geldi 2 tane akü getirmiş.Birini taktım bastım artık Allah ne verdiyse çünkü bunaldım iyice Eskişehir'e varmak istiyorum bir an önce.O Taktığım aküde Eskişehir tepebaşında bitti.Babamda arkadan geliyor.Sinir stres baya hızlı gelmişim ki babam benden 15 dk sonra geldi.100 100 gelmiş hep.Neyse 4. Aküyüde taktım heleşükür evime vardım.Ama neler atlattım ne stresler atlattım gelin bana sorun ( Şuan arabanın alt tarafından bir ses geliyor.O Kasisler yüzünden egzos falan hep maf olmuş.Büyük ders oldu bana.Bir daha hayatta gitmem Balıkesir'e...
Şimdi eskişehir kasisleriyle ünlü bir yer lütfen sadece okul deme Ömer Esparka giderken var hava müzesinden başlayıp esparkın önüne gidene kadar 600 m içinde 4 tane var daha bir çok yerde böyle şeyler mevcut Ayrıca çok geçmiş olsun gerçekten kötü olmuş umarım daha büyüklerini yaşamazsın :/