0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun öncelikle.Tamam yollar bozuk çukurlar var vs ama hızımı düşürdüm diyorsunuz.Bakıyorum 70 e düşürmüşsünüz.Yani benim gittiğim öyle yollar varki araba 2. vitesi görmemiştir.Siz bu şekilde giderseniz daha çok helezonda kırarsınız,amortisörde patlatırsınız,rotlarıda dağıtırsınız.Profilden gördüğüm kadarıyla yaşınız 20.Tam deli çağları insanın,o yaşlarda acemide olsa,tecrubesizde olsa birisi söylediğinde sanki kendisine küfrediliyor gibi davranır ama bence sizde acemisiniz henüz.Tecrubeli olan bir sürücü o yolda nasıl gidileceğini,nelere dikkat edeceğini(nelerin bir anda çıkabileceğini) düşünerek hareket ederdi.Kendimden bir örnek vereyim,bende 19 yaşındayken(ehliyeti alalı 1 sene olmasına rağmen) önümdeki kamyonla aramdaki mesafe çok az şekilde gidiyordum.Kamyon yoldaki taştan altı yüksek olduğu için kaçmadı ancak tam onun altından çıkıp benim aracın altına ortadan girmişti.Muhafazanın bir yanını kırmıştı sadece neyseki.Ama zamanla bu tarz şeylere karşı insan daha fazla tecrube kazanıyor.Tekrar geçmiş olsun......
Hemşeriyiz galiba. Öncelikle sizin hatanız bilmediğiniz bir yolda özellikle gece süratli gidiyor olmanız. Maalesef TR yolları böyle.Geçmiş olsun diyorum.
geçmiş olsun...
Teşşekkür ediyorum.Ama bir ben olsam tamam suç bende der geçerim.Ama anlamadınız sanırım.Arabalar 130-140 gidiyor. Ben kenardan 100-110 gidiyorum.
geçmiş olsun.yalnız anlamadığım nota akü neden sürekli bitiyor? ben mi bir şey kaçırdım, okudum da anlamadım
Abi şarj dinamosu bitmiş olabilir kömürleri ondan dolayı akü şarj olmaz ve dinamoda çalışmadığından enerjiyi komple aküden alıyor araba. Dinamo çalışsaydı hem akü şarj olurdu hemde enerjiyi dinamodan alınırdı. Yanlışım varsa söylerseniz sevinirim Bu arada geçmiş olsun abi balıkkesirin yolları biraz kötüydü temmuzda şimdi demekki ...
Öncelikle geçmiş olsun. Bir dizi talihsizlik üst üste gelince epey zorlu bir yolculuk olmuş. Akü olayı ise işin tuzu biberi olmuş. Canınız sağ olsun, sağ salim evinize dönmüşsünüz.Sizden küçük bir ricam olacak. Özellikle Türkçe yazım kurallarına özen göstermenizi ve trafik kurallarının izin vermediği hız bildirimlerinde bulunmamanızı rica ediyorum. Birde olayı tüm heyecanı ile yazdığınız ilk iletiyi Türkçe yazım kurallarına uygun olarak düzeltirseniz çok daha anlaşılır olacak. Yine ilk iletide "Sanki sokaktan Atatürk çıkacak" ifadesi ile ne anlatmaya çalıştığınız anlaşılmıyor, düzeltirseniz seviniriz.
Benim de ufak bir sorum var:"trafik kurallarının izin vermediği hız bildirimlerinde bulunmamak" kısmını anlayamadım. Neyi kastettiniz?