0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapilacaklar listesini hazirlamissin abi
Fabrika benim arabada (gerçekten) 0W-20 motor yağı kullanmış ama bir arkadaş kendi Prius'unda 0W-5 ile değişti ve motoru daha sessiz bende yağ değişiminde öyle yapacağım, benzinli motoru olanlara tavsiye ederim.Şaka yapıyorum, sakın böyle bir şey yapmayın.
4 lastiginde basincini 32 yap tam olsun
10 numara yağ katılmış mazot kadar verimlisi yoktur !
Daha iyisi; doğu ya da batıya gitmek isterken sabit durun, bırakın dünya sizin yerinize seyahatinizi yapsın ve böylece az yakıt tüketin.
Kaçak yakıt gibisi yoktur Veya ucuz yakıt en iyi yakıttır Berbat yazdım
Berbat yazdım diyebiliyorsan berbatta güzeldir.. Tabii bazen insanlar ekonomik şartlar nedeniyle haklı olarak ucuz yakıta yönleniyorlar ama okumuş varlıklı insanlarımızın teknolojik bilgilere kulaktan dolma değil de araştırarak ulaşması toplumun bilinçlenmesi adına daha güzel etki bırakacaktır.
''If you have an option, there is no option!.''Çok konuyla da bir açıdan alakalı, önemli bir mesajdır bence.
Arabam uçmadıktan sonra daha iyisi ne olabilirki?
Teknolojik gelişmelere gözümüzü kapamalıyız
......Vs Vs, bu liste çağımıza ayak uydurarak alternatif teknolojiler üretmeye devam edecektir......
Evet, malesef ileriyi görebilen insanlar için daha iyi seçenek diye bir şey kalmıyor.
Yalnız benim o yazdığım alttaki açıklamam çok komik olmuş, daha iyisini yapabilirmişim. Daha kötüsü zaten zor olurdu.