0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ömer bey elinize emeğinize sağlık .
Elinize saglik
Teşekkür ederim İlke kardeşim, önerilerini merakla bekliyorum.
Abi bu benim yaptıklarım http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=45699.0Tavsiyelerim:Arkalara 2 ön yan camlara 1,5 yaptırt. bizim arkalar 1,5 önler 1 ama arkalar yeterince karartıyor ondan önü 1,5 açma arkaya 2 yap birazcık daha karanlık olsun Araban kırmızı olduğu için bendeki gibi krom kaplama kapı kolu kapağı al güzel olur Hatta o kapı çıtalarınada krom kaplama kapak al Ön panjurun altındaki ızgara varya bendeki gibi alüminyum yap güzel gözükür ve radyatörü eskisine oranla çok iyi korursun.Birde bendeki gibi mugen tipi rüzgarlık taktırt abi işe yarıyor
Teşekkür ederim Mahmut bey, önerileriniz var ise duymak isterim.
Çok teşekkür ederim güzel kardeşim, yorumlarını ve aracını takip ediyorum, emeğine sağlık çok güzel çalışmalar yapmışsın. İnşallah zamanla ben de daha güzel uygulamalar yapacağım. Merak ettiğim konu kapı krom kolları nereden aldığın. Yapıştırma mı yoksa orjinal tarz kapı kolu mu ?
Ömer bey en aşağıda pasta ciladan vaz geçtim boya koruma yapacam demişsiniz . Ben size boya koruma yapmadan önce araca tekrar pasta uygulamanızı tavsiye ederim . M205 ve ardından M105 ile hareleri giderip ondan sonra boya koruma uygulamanızı öneririm . Bunlardan öncede aracı yıkadıktan sonra kill ile temizlik çok daha iyi sonuç almanıza yardımcı olacaktır . Ama özellikle belirtiyorum pasta olarak m205 ve ardından m105 öneriyorum .İlla pasta kullanmam derseniz AG nin SRP diye bir ürünü var bunu önerebilirim bu ürünü uyguladıktan sonra üstüne güzel bir boya koruma yaptınız mı aracınız 6 ay ayna gibi parlayacak ve boyası korunacaktır .Aslında net tavsiye için aracın durumu da önemli eğer aracınızda fazla hare yoksa AG SRP ve boya koruma yeterli olacaktır .
Rica ederim abi. Senden daha güzel çalışmalar bekliyorum abi ehliyet olmadığı için ancak bu kadar yapabildim Krom kapı kolu onlar kapak abi direkt üstüne yapıştırma. İstanbul kartal oto sanayiden foto naimden aldım abi.
elinize sağlık yalnız linkteki jantları pek beğenmedim
İnşallah bakalım. Aman dikkat et sen de ehliyetsiz Biraz daha sabret inşallah sen de alınca ehliyeti daha güzel çalışmalar yaparsın . Ama yine de (forumu baya didikledim) en çok çaba sarf eden kullanıcılardan birisin . Nacizane görüşüm.
Abi yaşı doldurdum direkt ehliyet kursuna yazıldım zaten Kasımda sınava girerek ilk fırsatta ehliyetimi alacağım
Mahmut Bey sanırım aracın boyası baya bir incelmiş , bunda benim sık sık yaptığım pasta cila uygulamasının büyük bir rolü var sanırım. Çünkü üstübü ile pasta uygulaması yaparken üstübü kırmızı bir hal alıyor. Dediğiniz gibi aslında boya korumadan önce o işlemleri yapmak daha iyi olabilir. Boya koruma yapan firma 1 yıl garanti veriyor. Gerçekten aracın korunması için birebir . Önerilerinizdeki ürünleri tedarik etmeye çalışacağım. Çok teşekkür ederim.
O zaman daha sık paylaşım yapacağın zamanlar yakındır Bu arada ben de kapı krom kolları yapıştırma aldım ama çok hafif de olsa alttaki kırmızı kapı kolları gözüküyor . Senin kapı kolların da yapıştırma ama sanırım araç rengine uygun olduğu için pek fazla göze batmaz.