Gönderen Konu: Tavan Döşemesi Hakkında  (Okunma sayısı 16380 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavan Döşemesi Hakkında
« Yanıtla #40 : Eylül 15, 2020, 17:54:31 »
Merhaba, nerede yaptırdınız bilgi verebilir misiniz?

Ümraniye sanayisinde tanıdık bir kaportacı arkadaş gönderdiği yerde yaptırdım
Özkan Döşeme
Özcan Usta 05511275924

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 15, 2020, 17:54:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 01, 2021, 17:25:17 »
Benim aklıma da şeffaf silikon u  şırıngaya basıp iğneyle kumaşın alt tarafına ufak dokunuşlar şeklinde basmak var .Hem sıvı olmadığı için kumaş emip kötü görüntü olmaz hemde  silikon sıcak ve farklı sebeplere karşı bırakma yapmaz

Güzel fikir gibi görünüyor hocam, en azından döşemeciye gitmeden önce denenebilecek bir yöntem. Eğer sonuç başarılıysa paylaşmanız durumunda ben de deneyebilirim  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 01, 2021, 17:29:15 »
Forumda bir arkadaş şırıngaya yapıştırıcı (şeffaf silikon) çekip döşemenin içinden tavana enjekte ettikten sonra yapıştırmayı önermiş, bence gayet mantıklı görünüyor ama böyle bir işlemi deneyen oldu mu acaba? Bir arkadaş da ütüden bahsetti ama alt kısımda yapışacağı bir kumaş vs yoksa işe yarar mı emin değilim. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 47500
  • Model Yılı: '13
  • 29 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ocak 02, 2021, 01:07:28 »
Forumda bir arkadaş şırıngaya yapıştırıcı (şeffaf silikon) çekip döşemenin içinden tavana enjekte ettikten sonra yapıştırmayı önermiş, bence gayet mantıklı görünüyor ama böyle bir işlemi deneyen oldu mu acaba? Bir arkadaş da ütüden bahsetti ama alt kısımda yapışacağı bir kumaş vs yoksa işe yarar mı emin değilim. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba?

bir işe yaramaz.  kumaş altında sünger gibi bir katman var, aslında tavandaki plakaya yapışan şey o sünger katman. o sünger katman zamanla çürüdüğü için kumaştan ayırılıyor, kumaş sarkıyor.  Tek çözüm kumaşı yenilemek.  eliniz yatkınsa ve zamanınız varsa kendiniz kumaş ve sprey yapıştırıcı alıp yapabilirsiniz. 150-200 lira civarı malzeme tutar sanırım.
Benim tavsiyem işin ehli birine, sıkı pazarlık yaparak değişimi yaptırmak olur.  eliniz yatkın olsa bile çok uğraştırıcı iş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 13, 2021, 13:45:02 »
Benim aklıma da şeffaf silikon u  şırıngaya basıp iğneyle kumaşın alt tarafına ufak dokunuşlar şeklinde basmak var .Hem sıvı olmadığı için kumaş emip kötü görüntü olmaz hemde  silikon sıcak ve farklı sebeplere karşı bırakma yapmaz

Mantıklı görünüyor ama silikon ince şırınga iğnesinden geçmeyecek kadar yoğun olabilir, ya da daha kalın iğne kullanıldığında kumaşta belli olur sanki. Bu işlemi denediniz mi hocam? Eğer denediyseniz ve işe yarıyorsa en azından komple değişim işlemi öncesi biz de deneyebiliriz, nasıl olsa kaybedecek bir şey yok :)