0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğiniz önerebileceğiniz yerler var mı ?Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 12:13:57Merhaba,Fiyat konusunda bilgi verebilecek kimse var mı acaba ?
Arkadaşlar merhaba konuyu biraz hortlatmış gibi oalcağım ama 8 yıldır özenle kullanıdığım aracımın tavanın 2 noktasında avüç içi büyüklüğünde tavanda kumaş bırakması olmuş . Aracımın tavanını aldığımdan beri hiç silmedim içindede ilk sahibinden bu tarafa sigara içilmediğinden dolayı gayette temiz . Sıcaklara bağlayacam olayı ama çok defa tatile gittim çok defa antalya sıcağında güneş de kaldığı oldu ama hiç böyle birşey olmamıştı .Tesadüfen aracımı geri geri yanaştırırken gördüm hemen başka noktalarda var mı diye baktım . Sağ ön tarafa kolçak yanı sağ arka köşe tavan bitim kavisi başka yerlerde en ufak bir şey yok .İnternette biraz araştırdım . Klima kullanımında ön cama verdiğimiz zaman tavan döşemesinin nemlenip kumaşının bırakmasına neden olduğu yazıyor .Klıma çok kullanmamakla birlikte nadiren kullanırım ama genelde ön cama veririz içeridekileri rahatsız etmesin diye .Çok takılmamakla birlikte çözümüne de bakmak istiyorum bu durum için ufak müdehale şansı var mıdır . Yoksa hiç dokunmayalım mı . Fikirlerinizi alabilir miyim..
Süper olmuş kesinlikle çok iyi iş çıkarmışsınız .Ben de aynen sizin gibi titiz davranırım bu tavan sarkma olayını bildiğim için tavanıma nerdeyse kuru bez bile sürmedim . Ama ne hikmetse 2 yerden bıraktı sanki gün güne ufak ufak büyüyor gibi bir havası var . Tamamen sizin araç gibi bırakırsa bizde operasyona girişeceğiz anlaşılan .