0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugün bir alışveriş sitesinde gezerken bu ürünü gördüm bizim t25 kasaya olurmu acaba yada taktıran varmı?http://www.reisnavigasyon.com/?urun=marka&detay=Toyota&kodu=15#description-tab
Murat ne olcak bizim işler böyle
Bu çok güzelde gümrüge takılır ve astarı yüzünü geçer.renk olarakta tam uyumluhttp://www.aliexpress.com/item/Avensis-DVD-With-GPS-For-Toyota-Avensis-2003-2007-Russian-With-3G-USB-Host-Silvery-model/1012689500.html
Valla hocam , anne tarafı karadenizden ve çerkezlikten gelme, baba tarafı Yörük, sordum soruşturdum ÇÖLLERE uzanan bir gelen giden yok ama herhalde bir taraftan gelme bişiler var Hayır bişi değil KUTUPlarada gidemeyecez gezmeye
Gümrüğe fiyat konusunda takılır diyorsanız adamlar işi çözmüş GİFT ve 10 dolarlık bir ürün gibi kargo ediyorlarmış... Ama bu tablet ve portatif navi konusunda bu şekilde okumuştum.Bunun ebatlar büyük olduğundan takılma olayı olur diyorsanız bu kısmı bilmiyorum. Zaten herkes takılmadan getirtir ben sipariş etsem takılır Bu yüzden yurtdışından hiç birşey getirmeye cesaretim yok
Hediye olarak yazdırmak sorun degilde büyüklügünden kesin açıp bakarlar ve astarı yüzünü geçer riske atmaya gerek yok.
Murat bey ben size yazmamıştım ama yanlış anlamayıp alınmadığınız için teşekkür ederim zira benden büyüksünüz.Murat uslu ile olan samimiyetime dayanarak yazmıştım ama sizinle de bu vesiile ile tanışmış kaynaşmış olduk. Avensis için Türkiye de uyumlu navigasyon var. Fakat 1400 tl civarında bir rakamı var.Yerinde bu cihaz 500 dolar civarı ama tr ye geldiğinde fiyat 2 ye katlıyor nerdeyse. Evet gümrükte gift tarzı bişiler le geçirmeye çalışabilirsiniz ama yakalanırsanız 2000 tl ye ulaşabilir bu ürünün fiyatı. Bunun için de tv bandrol bedeli depo bedeli gibi ıvır zıvır bir sürü vergi adı altında para var bilginize.
abilerim gerçekten çok isyanım geldi ya her marka araca tam uyumlu navigasyonlar 800 civarı iken neden bizimki bu kadar pahalı? arabamı çok seviyorum ama bu sebepten dolayı satasım geliyor. sonrada piyasa arabalarını görüp vazgeçiyorum.
Yok hocam ya yanlış anlamam :)Sizin plaka yeter Bende Aydın doğumluyum zaten, Giriş Bozdoğan, gelişme Nazilli , Sonuç Denizli (belki nasip şimdilik) Navigasyon taktırtacak olursanız benimde haberim olsun. Ucuz diye dandik bişiler taktırmayalım, aklımda Navitech var , IGO kullanan bişi olsun olacaksa
bende satmayı düşünüyorum da navigasyon yüzünden değil vergisi canımı sıkıyor. senelik vergisi ne kadar ben 360 tl ödüyorum 1.6 2006
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 16, 2013, 21:04:24bende satmayı düşünüyorum da navigasyon yüzünden değil vergisi canımı sıkıyor. senelik vergisi ne kadar ben 360 tl ödüyorum 1.6 20062006 model 2000 cc için 1080 tl ödüyorum malesef..Bu parayla 3200 km yol yapabilirim
Valla Murat bende satmayı düşünüyorum da navigasyon yüzünden değil vergisi canımı sıkıyor. Ben navi işini de halletmiştim oysaki Valla Murat abi eşim Nazilliden ayda bir kere giderim.Amcam Denizlide 3 ayda bir gelirim ama Murat la karşılaşamadık o ayrı tabi..Ben taktırdım abi ucuz pahalı demedim mp3 çalsın yeter dedim. Cd yazmaktan gına gelmişti. İmzamda var araç bakabilrisin. Abi arabayı satmaya kalksak plakası güzel diye 1 lira fazla vereni bulabilirmiyiz ?
Yolun düşerse inşallah görüşürüz hep beraber, ben daha tazeyim avensisci olarak sizin arabalara bakarım Nazillide de buluşabiliriz Şahap ustada kokoreç ısmarlarım Evet senin arabayı görmüştüm , Allah kaza bela vermersin kem gözlerden sakınsın. Eline emeğine sağlık güzel olmuş...İnşallah bende zamanla taktıracam ya nasip