0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resimde okla gösterdiğim parça sizin istediğinizi hareketi gerçekleştiriyor,bu parçanın + ve - ucu akü başından alınıyor,gece ledleri kısan devresinin ucuda park lambalarının artı ucuna bağlancak.toyotalarda, alman arabalarında olduğu gibi gelişmiş bir canbus sistemi yok, büyük ihtimalle ters bağlantı yaptınız,yada bağlantılar yanlış yerlerden alınmıştır.
anladığım kadarıyla elinizde drl beyni vardı,o beyne piyasa malı devresi olmayan ,led bağlamak istiyorsunuz. kaliteli drl beyni sürekli voltaj ölçümü yapan bir devre ,aracın çalıştığını ve stop ettiğini sadece akü başından anlar. söylediklerinizde dikkatimi çeken nokta , + ve - uçların rengi evrenseldir , renkleri siyah ve kırmızıdır,kontak ucu rengi turuncudur.sizde turuncu ve kırmızı renk yer değişmiş.
Onur bey merhaba bende Hayrettin beyden aynı ürünü aldım montaj için birkaç elektrikciyle görüşdükden sonra güven vermeyen konuşmaları ve abartılı rakamları sonucu kendim bağlamaya karar verdim. Bana gelen ürünün drl beyninde direk akü bağlantısı için kırmızı ve siyah , başlatma ve kapatmayı tetiklemesini sağlamak için mavi ve ayrıca parklar açılınca (yada farlarada bağlanabilir) ışıkların kısılmasını sağlamak için beyaz renkli olarak geldi. Sigorta kutusundan kontak 2. kademeye alındığında elektrik gelen bir fişden elektrik alarak mavi kabloya bağladım ( başlama ve bitirme tetiklemesi için) diiğer kablolarsa malum zaten. İlk başda engine check uyarısı vermedi sorun yokdu hersey güzel bir sekilde çalışdı sonrasında ise bu uyarıyı verdi o şekilde bi süre kullandım aracı. Yarım saat sonra kadar tekrar denediğimde uyarı yokdu ve yaklaşık 5 gündür de yok. Ben beynin bu ekstra akıma adapde olduğunu düşünüyorum üründe şu an gayet güzel çalısıyor parkları açınca kısılması ve kontak kapanınca 15 20 sn kadar yanması follow me özelliğide çok hoş ayrıca.
Onur kaliteli ve pahalı bir gündüz farı almışsın son durumu bekliyorum...
kerem abi hali hazırda sorun yok. sanırım çıkmayacakta. gayet sistemli ve verimli çalışıyor.
Güle güle kullan ozaman .. kazasız belasız