Gönderen Konu: Aracıma parça alacağım,yardım.  (Okunma sayısı 730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Aracıma parça alacağım,yardım.
« : Eylül 15, 2013, 05:25:19 »
Arkadaşlar biliyorsunuz kaza yaptım bu kazadan sonra arabaya daha çok önem vermem gerektiğine karar verdim.Bartına gideceğim o yüzden araba olduğu yerde kalcak istanbulda yani. Boş durmasın diyorum ve alışveriş yapmak istiyorum araba parçaları ile ilgili. bu parçaları bana temin edebilecek ve parça önerebilecek kişiler lazım lütfen yardımcı olun email verirdim ama burda yazmak yasak gibi geliyo bana email.

Temsili alıncak parçalar.
-Kaput koruma kılıfı
-Koruma Demirleri
-Angel Far
-Performans Egzozu
-Koltuk Kılıfları
-Cam filmi
-Sony Xplod Teyp var onun için ekolayzer gerekiyormu bilmiyorum gerekiyorsa ekolayzer ve yanında subwoofer alacağım.

aman ha yanlıs anlamayın hepsini birden bir anda almayacağım teker teker. bu parçaları temin edebileceğini düşünenler özelden ulaşsınlar görüşelim.

Toyota Club Türkiye

Aracıma parça alacağım,yardım.
« : Eylül 15, 2013, 05:25:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
Ynt: Ciddi konuşacaklar buraya.
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2013, 08:47:40 »
Öncelikle geçmiş olsun..

" biliyorsunuz kaza yaptım bu kazadan sonra arabaya daha çok önem vermem gerektiğine karar verdim o yüzden subwoofer, performans egsozu ve angel far alacağım ?" Para sizin zevk sizin tabi ki arabanıza istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ama kaza ile bunların ne alakası var çok anlayamadım.. İlk cümleyi okuyunca güvenlik tedbirleri ile ilgili birşeyler yazacaksınız sandım ama yazının devamı -kusura bakmayın ama- bana biraz boş geldi... :huh:

Tek söyleyebileceğim şu ki, daha önce koruma demiri kullandınız mı bilmiyorum ama eğer anladığım şey ise koruma demirleri yaya kazalarında ölümcül sonuçlar doğurabiliyor, eğer çok gerekli değilse koruma demiri fikrini tekrar gözden geçirmeniz..

iyi forumlar..

edit:konu başlığı da konunun içeriğini yansıtmıyor..

2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracıma parça alacağım,yardım.
« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2013, 10:37:22 »
Bu konuda forum üyelerimizden Ufuk ile iletişime geçebilirsin.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Aracıma parça alacağım,yardım.
« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2013, 17:02:28 »
yapacağım modifiyeler arasında araca performans katıp orjinalliğini bozmak istemiyorum o yüzden küçük küçük performans araçları seçtim koruma demiri istememin başlıca nedeni herhangi bir vurma olayında toyotanın malzemesinin çok hassas olması. Ama eğer akıl verirseniz daha iyi olur daha çok şu yönde yoğunlaşmalısın gibi şunlara dikkat etmelisin gibi.Şimdiden sağolun.