0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa bey aramıza hoş geldiniz...Avensisciler buraya konu başlıklı listede adınızı eklerseniz sevinirim.
Satılık avensis 2006 exetuive elegance :-) hemde tüplü Imzamdaki araca bakabilirsiniz
Çok emek harcamışsınız,Güzel araç,Aracınızın özellikleriyle birlikte değerini de yazarsanız (veya PM) sevinirim.Ancak sorumun yanıtını halen beklemekteyim.Malum konu birçok avensisli olan ve olmak isteyen açısından önemli.
2.0 avensislerdeki LPG problemine yönelik olarak;aşağıdaki sayfada tanıtılan sistem işe yarar mı?kullananlar yorum yazarsa sevinirim.http://www.prins.com.tr/direct-liquimax-sistemi
**bu sistemi forumdan mehmet ustamız lpg ci takmaya çalişacaktı ama son gelişmelerden haberim yok. Forumdaki ve piyasadaki çoğu avensisci arkadaşımız normal tip eski sistem lpg sistemi taktılar bu sistemi takan olmadı .. **sistemin uyum sorunu hakkında net bir bilgi veremicem çünki sizin bahsettiğiniz direk likit max ile d4 motor işleyişi hakkında doğru bilgiyi sadece bu sistemi takan lpg ustaları verebilir. Biz kullanıcılardan bu sistem hakkında bilgi almaya çalışmak çok sağlıklı olmayacaktır.**Benim düşüncem eski sistem lpg mantajı yapılıp yağlama sistemi takılabilir mi acaba ?daha mantıklı akla yatkın geliyor ...
Mustafa bey siz yine araştırıp d4 motor hakkında bilgi sahibi olmussunuz . Ben araç kredisi çekip almıştım aracı ve benzinde binecek durumda değildim . Mecburen bu sistemi taktırıp kullandım ve 30 bin km oldu. Sistem takılalı ve sorun çıkmadı çok şükür. sistem de sorun diyebileceğim şey sıralı sistem olmaması onu da çok fazla takmıyorum ...
Bildigim kadarıyla 1.6 avensislerde otomatik yok.yanlışta biliyor olabilirim
Evet, yokmuş 1.8 lerde vergi fırlıyor diye biliyorum,bir bakayım nasıl fark edecek.
Bu konu ile ilgili Prins Hollandaya e-mail gönderdim.Beni Prins Türkiyeden arayan yetkili önümüzdeki 2 yıllık Ar-ge çalışmalarında D4 motorlu Avensis için bir planlama ön görmediklerini söyledi.Bilgilerinize,
geçenlerde dörtnalda bir muhabbete misafir oldum. d4d motorlara lpg takınca enjektör eritiyormuş. tanesi 1100 tl olmak üzere 4400 tl + işçilik sıkışıyormuş diye duydum
Seckin misafir olmuşsun da yanlışın var oda d4d motor değil d4 motor