0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başta ben olmak üzere Ercümen Enes Koluman(ceza yedi),Ahmet Can Dilden,Kerem Karipten,, bugün İlkenin açmış olduğu konuda bilip bilmeden yazan daha sonra gerekçelerimizi sunup yazamayanlardan, büyüklerde hata yapar diyenlerden, anlayıp anlamadan yorum yapanlardan Özür bekliyoruz. Tabi en başta İlkeden bizim adımızın geçtiği yerleri habersizce paylaşması ve diğer yorumları.
Abi ben aranızda ne geçip ne bittiğini bilmiyorum . İlke öyle ayrılacam dediğinde sebebin bu olduğu aklımın ucundan geçmedi . İlkeyi de severim bunu zaten kendi biliyor ama bir insanın arkasından konuşmakta tahammül edemediğim bir şey ve kendisine yakıştıramadım .Abi beni az çok bilirsin kimseyi isteyerek kırmam ben şahsen yorumumdan kırılan olduysa özür diliyorum . Umarım her şey tatlıya bağlanır .
Bende Mahmut abi gibi aranızın en kısa zamanda düzelmesini çok istiyorum eğer yorumlarımdada saçmaladıysam gerek ilkeden gerek senden(samimiyete bağlı olarak sen dedim abi) özür dilerim .Bence birbirinizi tam olarak dinlemelisiniz
Herkesten ozur dilerim. Yalniz sunuda soylemek istiyorum Ahmet Can Dil ve Kerem Karip Hakkında bir kelime bile konuşulmadı. Ercüment ile ilgili olan kısımdan sadece orası. Ercumentte tek yazdigim "Eskisehir laa o".
Eyvallah sagolun varolun.
ne demek
zahmet olmazsa olanı biteni bir anlatın ya noluyor böyle
Senden numarami almislardi ya onceden hala ariyolar. Sayende hala rahatsiz ediliyorum
hadi bee,üzgünüm kardeş kusuruma bakma,bu arada hoşbulduk gözüm sağol
Bir yanlışın üstüne ikinci bir yanlış olursa orda tamamen sapma olur doğruyu bulana kadar akla kara seçilir. Forumda İlke isim belirtmeden kızdığı şahıslar sebebiyle sıkıntılı olduğunu dile getirdi bizlerde buna gayri ihtiyari cevap verdik. Bu konuda İlkeye yorum yapanlardan özür beklenmesi kusura bakmayın ama çok yersiz olmuş. Ve eminim ki cevap verenlerin büyük çoğunluğu sizden bahsedildiğini bile bilmiyordu taa ki devreye siz girene kadar. Sizde olaya vakıf olduktan sonra yanlışların ardı arkası kesilmedi. Olayın bizlere yansıyan kısmıyla İlkenin açmış olduğu konuda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım ki bundan da özür dileyecek değilim. İlke;Burada yaptığım yorumdan seni destekliyorum manasını çıkarma. Şahıslara yollanan özel mail o kişiyle senin arandaki bir mahremdir ve bu mahremin forumda herkes tarafından görünmesini sağlayan şekilde paylaşman haklı olsan bile seni haksız duruma düşürdü.Arkadaşlar arasında kırgınlık dargınlık var ise bunu düzelte biliyorsak tabiki düzeltelim. Ama bunu kimse kırılmadan gerçekleştirelim. İlkeye yazdığım yorumlardan biri şuydu.Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen hayatından lezzet alır...
BAksana abi çocuklara söylüyoruz hala ya konu açma derdindeler.Hoş geldin abi hayırlı olsun söylediydim diye hatırlıyorum ama kaçırmışım herhalde
Sercan büyüklerde hata yapar unutma Özür dileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum İlke'ye ne yazdıysam yine yazdıklarımın arkasındayım. Büyükler de hata yaparlar ve anlayışlı olmak gerekir diye nasihatte bulunduğum için benden de özür beklediğini düşünmüyorum.Olayı bilsem mesajım farklı olur muydu dersen? Evet farklı bir mesaj yazardım, İlke'ye hatalı olduğunu söyler ama yine nasihatte bulunurdum abicim