Gönderen Konu: AE101 Teyp  (Okunma sayısı 1833 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
AE101 Teyp
« : Eylül 13, 2013, 10:09:32 »
Merhabalar 1993 Toyota Corolla 1.6 GL model aracımda şuanda Pioneer marka CD'li teyp mevcut. CD yazma işi bence eskide kaldı ve bu yüzden de flash bellek ya da iphone gibi telefonlarla bağlantı sayesinde müzik tarzı şuanda en çok giden bir sistem. Ben de müzikleri USB vasıtası ile dinlemek için çakmaklığa takılı transmitter lardan mevcut.

Ancak ben herşeyi teyp'te yapmak istiyorum. Teyp'te CD olmasın önemli değil ama USB'li olsun istiyorum. Öyle ses konusunda profesyonel birşey istemiyorum. Sadece araç içinde ekstra ekipmanlar kullanmadan herşeyi teyp vasıtası ile gerçekleştirmek istiyorum.

Aracımda 16" Pioneer 230 watt iki adet hoparlör , Önde de 16 " 190 watt goldmaster hoparlör var ( Arkadan söküp öne takmıştım )

Sormak istediğim çok pahalı olmayan, ancak işimi göreceğim uygun fiyatlı teyp önerinize ihtiyacım var.

Toyota Club Türkiye

AE101 Teyp
« : Eylül 13, 2013, 10:09:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
Ynt: AE101 Teyp
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2013, 11:44:53 »
Peki işin içine görüntüyü de dahil edersek bunun için önerebileceğiniz bir model var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2013, 13:21:38 »
Peki işin içine görüntüyü de dahil edersek bunun için önerebileceğiniz bir model var mı?
Var tabi olmaz olur mu ama AE101 ler için pekte hoş durmuyorlar tavsiye etmem açıkçası
http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Avh-x6550dvd-7-Indec-Teyp-Ucretsiz-Kargo__isp9024720

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2013, 13:31:21 »
Var tabi olmaz olur mu ama AE101 ler için pekte hoş durmuyorlar tavsiye etmem açıkçası
http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Avh-x6550dvd-7-Indec-Teyp-Ucretsiz-Kargo__isp9024720

Evet şöyle bir düşündüm de bence de gerek yok çünkü çok kaba duracak araç içinde. Ben yine eski usule döneyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 18, 2013, 07:38:02 »
Bu cihazda IPOD uygulaması mevcut ve iphone 4s'e kadar desteklediğini ifade etmektedirler.

Ancak ben iphone 5 kullanıyorum. Özellikle de telefonuma uygun bir teyp olması önemlidir.

Acaba ben mi yanılıyorum.

Sizin bu konuda bilginiz var mı?
Üzgünüm bu konuda bilgim yok :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2013, 09:14:15 »
7.5 TL vererek bir AUX kablosu aldım. Pioneer DEH 3900MP teybime bu kabloyu takarak yeni teyp almaktan kurtuldum.   :)