0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi İyi gelecek var arkidişte, bir Erol Atamaz geliyor gibi bir kaö foto patlamış ışık Ercü, bir de yerden çekerken araba fotolarında aracın çaprazında olursan görselde tavan yaparsın
Bu kasayı çok severim AE 92 varken hep bu kasayı gözüm yolda arardı..Malzeme kaliteside bugünkülerden daha iyidir..
Eyvallah abicim teşekkür ederim Dediğini mutlaka deneyeceğim
Çok güzel kareler arabada beyaz olunca dahada güzel olmuş.arabada beyazı her zaman sevmişimdir her modele yakışıyor.
Ercüment ben fotodan pek anlamam ama harika olmuş .
Ercü çok güzel kareler ellerine sağlık, sondan 3. resim çok hoşuma gitti.bu arabanın tadı bir başka ya. Sattığım 2002 corollamın yeni sahibiyle karşılaştım bugün biraz muhabbet ettik memnun musun abi felan dediğimde, Toyotaya binmeyenin aklı yok, o kadar araba aldım bindim içlerinde sıfırıda vardı bu kadar rahat arabaya binmedim ben dedi bana hem yakıtından hem performansından çok memnunum dedi içim gitti keşke satmasa mıydım diye Domuza çarpma faciası yaşamasaydım hala binerdim ama kazadan sonra arabayı kullanırken tedirgin oluyordum o yüzden sattım bunu aldım pişman değilim.
Sattığım aracım geldi aklıma. 18300 tl ye Urfa ya gitti. Çok kahrımızı çekmişti. Gerçekten güzel araba. Fotolar da harika olmuş otopark hava katmış.
Bence de beyaz yakışır her modele de Toyota ya ayrı bir yakışıyor. Ben bulamadım beyaz 2010 1.6 elegant temiz Corolla. Gri de süper duruyo ama.
Hay masallah kadrajına fikrine saglık canım! Ben ilk fotoya bayıldım geçenlerde off-road da gördüğüm araca cok benziyor katıldınız mı son zamanlarda öyle birşeye?
Vayy bee cidden sekil duruyor arac elime saglik Ercu
3. Fotoda cok tarz duruyor Ercu.