Gönderen Konu: d4s xenon ampul bulamıyorum  (Okunma sayısı 3371 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
d4s xenon ampul bulamıyorum
« : Eylül 11, 2013, 19:49:40 »
aracım 2007 avensis makyajlı kasa. xenon ampulumu değiştireceğim ancak orjinali pahalı. piyasada arıyorum ancak sizler d2s demişsiniz benim ampul d4s. d2s ampul taktığımızda bi parlıyor sonra sönüyor. illaki d4s olacak galiba. üzerindeki ampuller orjinal mi değilmi bilmiyorum. ampulde d4s yazıyor.  ışık değerine veya rengine yönelik bir belirti yok. nasıl anlayabilirim. kafam iyice karıştı. bu ampulun orjinalinin resmi varmı. serviste yokmuş ampul yoksa örneğine bakacaktım. servisinden başka bi yerde bulamayacağım galiba. bir de e-bay da var. oradan da getirtmek sıkıntılı galiba. bu işi yapan birisini de tanımıyorum. bana bi akıl verirseniz sevinirim. yoksa servise gidip 650 tl yi bayılacaz gibi görünüyor.

Toyota Club Türkiye

d4s xenon ampul bulamıyorum
« : Eylül 11, 2013, 19:49:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: d4s xenon ampul bulamıyorum
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2013, 19:55:09 »
Abi aşağıda sanal pazarda bir satıcıda var gözüküyor gerçi stok sorunuz yazmış bir şansınızı deneyin hem mesajda ampulün d4s olduğunu da onaylatırsınız .

http://www.sanalpazar.com/Philips-D4s-4300k-Oto-Xenon-Zenon-Ampul-Yedek__isp7950486

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2013, 22:44:05 »
Kazım bey servisten almayı düşünüyorsanız ampülün servis kodu yenilendi ve fiyatı 260 tl civarına çekildi. Bilginize..

Daha önce konuda geçmişti d4s diye bende rastlamadım bi satıcıda. Eğer bulamazsanız d2s alın büyük bi ihtimal uyacaktır. Bende 2-3 tane var ama ben komple kit halinde satıyorum. Daha önce elimde sıfır olarak d2s ampül vardı 2 adet ama geri verdim.

Marka olarak da philips photon alın derim 49 tl mi neydi adeti. İlla d4s diye kasmayın bence..

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-avensis-2003-2006-t25-kasa-motorlu-on-far-takimi-134111244/detay/

bu da far kampanyasından bana kalan bonus :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Today Tomorrow Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2013, 00:13:00 »
Merhaba Kazım Bey, bence ilk önce yapmanız gereken balastınızın mı yoksa ampulunuzun mu sorunlu olduğunu tespit etmek. Bunun için sağlam olan ampulunuzu yanmayan tarafa takın, yanarsa ampulunuz omrunu tamamlamıs, değilse balastınızda sorun var demektir.

Ayrıca d4s xenon ampulunuzu http://www.otocity.com/asp/product/5338/Philips-Xenon-Standard-D4S adresinden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Kolay gelsin.
METIN CAN
MERSIN 1988
2004 COROLLA 1.6 SOL SEDAN DUZ VITES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2013, 01:05:53 »
Abi aşağıda sanal pazarda bir satıcıda var gözüküyor gerçi stok sorunuz yazmış bir şansınızı deneyin hem mesajda ampulün d4s olduğunu da onaylatırsınız .

http://www.sanalpazar.com/Philips-D4s-4300k-Oto-Xenon-Zenon-Ampul-Yedek__isp7950486
İlginize teşekkür ederim. Ancak aynı ürün aynı fiyata (tanıtım fotoları da aynı idi) gittigidiyordan sipariş etmiştim 07/09/2013 tarihinde. ödemesini de yapmıştım. ancak satıcı ertesi gün aradı bu ürünlerin hatalı olduğunu istersem siparişi iptal edebileceğimi yada başka ürün gönderelim dedi. bende iptal ettirdim. siteden satışı da kalktı o ürünün. o yüzden aynı ürün ise hatalıdır yine.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2013, 01:08:04 »
Kazım bey servisten almayı düşünüyorsanız ampülün servis kodu yenilendi ve fiyatı 260 tl civarına çekildi. Bilginize..

Daha önce konuda geçmişti d4s diye bende rastlamadım bir satıcıda. Eğer bulamazsanız d2s alın büyük bir ihtimal uyacaktır. Bende 2-3 tane var ama ben komple kit halinde satıyorum. Daha önce elimde sıfır olarak d2s ampül vardı 2 adet ama geri verdim.

Marka olarak da philips photon alın derim 49 tl mi neydi adeti. İlla d4s diye kasmayın bence..

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-avensis-2003-2006-t25-kasa-motorlu-on-far-takimi-134111244/detay/

bu da far kampanyasından bana kalan bonus :)
Kerem bey. Ampulün fiyatını afyon serviste sordum daha yeni (cumartesi günü07/09/2013) 600 tl dediler. kod ne zaman değişti acaba.
Ayrıca d2s de denedik ancak 3sn sonra sönüyor. philips markaydı. usta orjinal demişti ama bilmiyorum. başka d2s olanları da denedik ama hepsi aynı. sönüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2013, 01:13:07 »
Merhaba Kazım Bey, bence ilk önce yapmanız gereken balastınızın mı yoksa ampulunuzun mu sorunlu olduğunu tespit etmek. Bunun için sağlam olan ampulunuzu yanmayan tarafa takın, yanarsa ampulunuz omrunu tamamlamıs, değilse balastınızda sorun var demektir.

Ayrıca d4s xenon ampulunuzu http://www.otocity.com/asp/product/5338/Philips-Xenon-Standard-D4S adresinden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Kolay gelsin.
Dediğiniz gibi yaptık. aynı ampul arızalı. balastlarda sorun yok. soldaydı şimdi sağda  belli süre sonra sönüyor.

belirttğiniz sitedeki ampule de baktım. fena değil alabilirim ama orjinal mi acaba. hiç kutusunda görmedim. hep siyah kutuda getirmişlerdi orjinal ampulleri. güvenilir midir acaba. yukarıda bahsettiğim ürünler gibi hatalı ürün olmasa bari. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Today Tomorrow Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #7 : Eylül 12, 2013, 13:31:28 »
Size belirtmiş olduğum siteden daha önce birçok kez alışveriş yaptım. Çok ilgili ve güvenilir bir site, ürünlerin orjinal olduğundan emin olabilirsiniz. 600 lira servise vermenize gerek yok. Kolay gelsin
METIN CAN
MERSIN 1988
2004 COROLLA 1.6 SOL SEDAN DUZ VITES