Gönderen Konu: Birisi Arabama vurmuş  (Okunma sayısı 4543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Birisi Arabama vurmuş
« : Ağustos 25, 2008, 10:25:08 »
Arkadaşlar bu sabah arabama binerken sol arka tamponun tam köşesinde el kadar genişliğinde çatlaklıkar gördüm boya kavlamış içinin beyazı çıkmış en son bindiğimde yoktu az çok kimin yaptığını tahmin ediyorum evin arkasına benden başka bir kişi park ediyor bugün konuşcam muhtemelen onun aracının da köşesi neresiyle vurduysa beyazdır. Yanlız size sorum tampon komple boyanması mı gerekir? Ve bana kaç liraya patlar gidip adamdan isteyeceğim. Bana yardımcı olun lütfen 
96 corolla xei

Toyota Club Türkiye

Birisi Arabama vurmuş
« : Ağustos 25, 2008, 10:25:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Birisi Arabama vurmuş
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2008, 10:50:41 »
geçmiş olsun.eğer boya opak ise 70 ytl gibi bir rakama tamamdır.fiyatlar çok değişken onu söyleyeyim.fırınlı fırınsız fiyat farkeder.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2008, 10:59:48 »
benim ön arka tampon 200 liraya boyanmıştı (fırın boya)
ama akrabağmız usta
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2008, 12:11:32 »
geçmiş olsun Ali sakin ol ama gördüğüm kadarıyla sinirlisin gerçi bende yerinde olsam aynı şeyi düşünürüm ama sakince konuşmakta fayda var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2008, 12:25:21 »
çok geçmiş olsun..ama valla billa ben çarpmadım haberiniz ola :lol:
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 25, 2008, 12:39:21 »
aman umut abi sen vursan ne olur düşünemiyorum  :-\
hilux un topgear denemesini izledikten sonra bu kanıya vardım  :D
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2008, 12:48:33 »
Yaa arkadaşlar nasıl sinirli olmam aracımı güneşten bile korumak için her yolu denerken sen gel vur duran arabaya nazar mı değiyor ne bi türlü anlamadım ben yapsam hadi ben yaptım oldu diyecem ama yazık günah yaa inanın insanın arabaya binesi gelmiyor hevesi kaçıyor
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2008, 12:55:11 »
Of Aliiiiiiiiiiiii bende sana yazdıktan sonra teyzemi bıraktım geldim evin otoparkına araba sürmeyi bilen birisi var ortalı parketmiş arkasına girerken duvara  sürttüm arka tamponu yaaaa nazar değiyor valla yaa ufff gelirkende ne kadar neşeliydim mezdeke açmış oynaya oynaya geliyordum off yaaaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2008, 12:56:40 »
insan sakındıkça başına bişeyler geliyo
bende aynı senin gibiyim
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2008, 13:15:53 »
Yaa arkadaşlar nasıl sinirli olmam aracımı güneşten bile korumak için her yolu denerken sen gel vur duran arabaya nazar mı değiyor ne bi türlü anlamadım ben yapsam hadi ben yaptım oldu diyecem ama yazık günah yaa inanın insanın arabaya binesi gelmiyor hevesi kaçıyor
Hocam kesin çözüm: Mk1 veya Mk2 Hilux alın..İstediğiniz yere parkedin:)))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2008, 13:32:18 »
gecmis olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 25, 2008, 13:46:20 »
Dün de benim arabayı çizdiler. Site içinde taşıma kamyonlarından birisi yanaşmış arabaya. Adam kapısını açtiği gibi benim ön kaputu çizmiş. Adam bide aldırmıyor. Ben konuşurken kamyonun içinde hala yatıyor. Koymasaydın falan dedi, sende benim arabamı çiz ödeşelim diyince tepem attı tabi. Elimden zor aldılar adamı. Neyseki pasta cila ile geçti biraz. Çizik kalemi almak şart oldu. Asıl böyle ayıları allah trafikte korusun bizi
Corolla 2007 MMT D4-D Plusline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ağustos 25, 2008, 13:54:58 »
Sana da geçmiş olsun Ercan birlikte boyatalım toplu indirimde yaptırırız  :D güldüğüme bakma çok üzgünüm aslında
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 25, 2008, 14:45:20 »
Ali sorma yaa kötü çizdirdik yaa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ağustos 25, 2008, 15:17:15 »
Takmışın kasayı  ;) ama üzülme benim kinin yanın da bu ne ki? bende resmen çatlaklar var ve kavlayarak büyüyor dokunduğum parça düşüyor
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 25, 2008, 16:16:05 »
  Selam.
 Bildiğim kadarı ile AE101 için arka tamponun yan sanayi üretimi yok. En azından yoktu. Bu yüzden aklınızda olsun arka tampon fiyatları çok yüksektir öne nazaran. Halbuki ön tamponu çok makul fiyatlara yan sanayi olarak bulabilirsiniz. Boyama işleminde ise arkadaşların dediği gibi kesinlikle fırınlı olanı tercih edin derim ki sonradan dökülme yapmasın. Ayrıca bu tip insanlar birde araç kullanıyorlar ve neyin ne olduğunun farkında dahi değiller. Ama yinede nüfus cüzdanları olduğu için birşey yapsan adam yerine koyuyolar. Dediğim igbi herkes hata yapabilir ancak umursamazlık, vurdumduymazlık insanlık onuruna, zekasına uymayan şeyler bence.
 Geçen hafta tatilden dönüyordum ve karşı tepe üstünde bir araç benim şeritte duruyor. Araçda iki kişiler ve yolcu hödükbey ne yapıyor dersiniz. Tarla sulama işine girmiş ve yanındaki sürücü hödük beyde aracı kenara dahi yanaştırmadan durmuş. Tabi onun küçük beynine göre sabahın o saatinde başka kimse o yolu kullanamaz. O araç tepe üstünde olduğundan karşı tarafıda göremiyordum ve hızımı kesip arkasında korna çalarak durmamla birlikte karşı şeritten başka bir araç yanımdan geçti. Yani bu tarla sulamacı hödükbeyleri geçerim deyip aracın kafasını çıkarsam anında karşıdan gelen ile kafa kafaya giricez ve suçlu kim?, cezasını kim çekicek? ondan sonra gelde bunları hoşgör.

Not: Amacım kimseyi daha fazla sinirlendirmek, öfkelendirmek değil ancak bu gibi durumlar düşünceli, titiz insanları çileden çıkarıyor. Acaba bu insanlar başkalarının hakkını yediklerinin farkındalar mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #16 : Ağustos 25, 2008, 17:04:43 »
çöpten sakındıkça gözüne batarmış adamın. ben mahallede top oynamayı bile yasakladım çocuklara ama gelir bi hödük başka yeri çizer gider. apartmanda şüphelendiğim biri var,adam daha önce 2005 te -0- km peugeot aldığımda selamı sabahı sebesiz yere kesti ve araba daha 1 aylıkken sağ ön çamurluğu durduk yere çizilmişti, önyargı deyin, başkasının günahını alma deyin ama bütün işaretler bunu gösteriyor. şimdi aynı şey 2009 corollamın başına gelmesin diye balkona eski web cameramı yerleştirdim (çalışmıyor:) ) caydırıcılık namına, anlarsınızya  :-[  ne hallere düştük ya. art niyetmi , servet düşmanlığımı ! cahillik denmez herhalde. 
[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #17 : Ağustos 25, 2008, 17:05:43 »
Komple boyatsam kaça patlar ki arkadaşlar? Tavanda güneş yanıkları da var? Sonuçta satmayı düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem kaza yapıp yapmadığı sadece boyasına bakarak mı anlaşılır başka yöntemi yok mudur bunun da komple boyalı olunca fiyatı düşüyor?
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • SİNOP
« Yanıtla #18 : Ağustos 25, 2008, 17:20:56 »
bu neki benim tampon resmen içeri göçmüş ve öyle kalmıştı sabh evde çıkınca görmüştüm bende ;   istanbulda auto king diye bir firma var ankaradada şubesi vardır heralde , hatta kaskolarlada anlaşmalı bu tarz tampon tamiratlarını yapıyor, komplesini diil o kısmı boyuyor ve fark edilmiyor, 100 ytl civarına patlar heralde ,, geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 25, 2008, 17:47:35 »
Komple boyatsam kaça patlar ki arkadaşlar? Tavanda güneş yanıkları da var? Sonuçta satmayı düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem kaza yapıp yapmadığı sadece boyasına bakarak mı anlaşılır başka yöntemi yok mudur bunun da komple boyalı olunca fiyatı düşüyor?
biz bu araçlara keyifle biniyoruz bu yuzden önemli olan senin paşa gönlün, boyat bence sonra yıkadıkça parlasın  8-)
demiştimya benimkide komple boyalı ama tavanda değişme oynama yok ustalar anlıyor
M.Kemal Atatürk