0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşin espirisini bozmak istemediğimden cevaplamıyorum, ama cevabı biliyorum...hemen cevaplarsam bilmeyenlere ayıp olur
Çekirdek bir aile düşünelim....Baba,oğul ve anne arabalarına biniyorlar ve yolda araçlarıyla ilerlemeye başlıyorlar....Bu arada şehrin ve yolun ışıkları sönük farlarda yanmıyor.Bir süre gittikten sonra, yaya geçidinden insanlar geçtiğini görüp duruyorlar...Bu esnada çocuk arka koltuktan fırlayarak babasına diyor ki...''Baba zenci geçti gördün mü?''Çocuk zenci geçtiğini nerden anladı ? NOT: Lütfen dişlerinden demeyin, çünkü değil....
Gündüz gidiyorlar demek ki.
MAdem hile yok, Genel bir yanılgı olabilir ama D Madem 4 kişi oldugunu ve 2 siyah 2 beyaz sapka oldugunu biliyor D C ve be yi gördüğünden şapkalarda bir siyah bir beyaz ilerliyor mantığı ile D emin olabilir
C doğru cevabı veriyor çözüm yolunuzu da açıklarsanız daha iyi olur.
çözüm yolunuzu da açıklarsanız daha iyi olur.
C doğru cevabı veriyor Mesaj Birleştirildi: Ocak 02, 2014, 16:00:05İbrahim hocam, bu su pompa vasıtası ile basılan bir su mu? yoksa normal kendi kendine akan bir sumu? nasıl bir sistem var? Dümdüz yerden su bir tarafa akmaz, tabii bir yerlerden pompa vede yükseklikle gelmiyorsa, bir trick mi var?
duvarlar birbirine eş ve açılan delikler aynı nitelikte ve paralel bir borudan bahsediliyor. tum şartlar birbirini tutuyor olasılığını sağlayan farklı yukseklikler kullanılabilir. rakım farkı yani. 2 duvar arasındaki rakımdan bahsedilmemiş. eş değer duvarların biri daha alçakta duruyor. bence.
Forum bugün çok sessiz. 3,4,5,6 rakamlarını kullanarak 28 sayısını elde edeceğiz? bir kelime bir işlem yarışması gibi her rakam 1 kez kullanılacak. Buna 15 saniyede cevap verebilen matematik profesörü gibiymiş
konuyu yeni gördüm çözdüm yazıyorum 6-4=25+3=8 yan yana yazarsak 28
6/3=2 5+2=7 7x4=28