0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5=1
Bu ısı sorusunda bence bir referans belirlenmeli. Mesela ''Dün 4 dereceydi bu gün 0 derece, yarın 2 kat daha soğuk olacak'' dediğimizde o zaman -4 derece olacagını anlarız. Ama sadece bugün 0 dereceyse yarın kaç derece olur demek yetersiz olur sanki. Bu durum -2 tane elmam var demekle aynı.
Dikkatiniz güzel. Isıl değerlerde (0) bir ısıl değeri gösteriyor, yani yokluğu ya da hiçliği değil. Yani ısı ile sıcaklık aynı şey değildir. Bu arada ısıyı joule birimi ile ifade etmek gerekir.
Geminiz batıyor ve ve gözünüzü sadece amazon kadınların yaşadığı ıssız bir adada açıyorsunuz....Sahilde yüzlercesi ellerinde mızraklar kılıçlar vs. ile sizi öldürmek için üzerinize geliyor.... Bu durumda ne dersiniz de ölümden kurtulursunuz ?
"Her Yer Taksim Her Yer Direniş" diye bağırırım..
kadınsa ve amazon kadınıyım derse belki kurtulabilir. diye geldi aklıma ama bilmiyorum.
Yanlış cevap.... Kadın değil....Kendiniz aynı durumda olduğunuzu düşünün.... 1 grup kadına ne derseniz sizi öldürmezler....
sizi mutlu ederim derse olabilir
Tamam beni oldurun ama bir sartim var derim. En cirkininiz hangisiyse o oldursun beni
Tabiii Amazonlar TÜRKÇE biliyorlarsa yada biz amazonca biliyorsak
Kadinlarin ruhuna hitabedersen her dilde anlasabilirsin.
Body Language!?
İçinizden en çirkini beni öldürsün