0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araca uyguladım kumanda üzerinde bagaj tuşuyla açılıyor kendim montaj yaptım bagaj halatıda koptu onada bir düğme taktım oda elektrikli oldu piyasada 10 15 tl civarı satılan motor monte etmeniz bide kumanda beyninden tek bir kablo çekmeniz lazım kumanda üzerinde bagaj tuşu var fakat birçok kumanda beyninde elektrik olmuyor bagaj kapağında anahtarı takıp çevirdiğiniz kilide bağlı tele monte ettim kapılarla bir olmaz çünkü her kapı açmanızda bagajda açılır onuda açık unutursanız sorun olur fotoğraf yada video yükleyemiyorum maalesef telefonda tarif edebilirim yada foto olarak mail atabilirim ona göre elektrikçiye tarif edersiniz bir zararı yok ben bir buçuk yıldır kullanıyorum maliyetide eğer kumanda beyninde bagaj için ilgili kabloda voltaj varsa sadece tek kablo çekmeniz lazım + uç için _ uç zaten gövde üzerinde mevcut yani size işçilikle beraber 100 tl civarı çıkar
Konuyu hortlatacagim ama abi eger varsan ve hala nefes aliyorsan banada fotolari gonderebilir misin
Bagaj kapağına amortisör eklenerek kapağın tam otomatik açılması sağlana bilir mi ben bunu denemeyi düşünüyorum ne dersiniz yapılabilir mi