Gönderen Konu: 4x4 araclar icin seferberlik emri!!!  (Okunma sayısı 3348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: 4x4 araclar icin seferberlik emri!!!
« Yanıtla #20 : Eylül 12, 2013, 17:15:58 »
suriyede yaşayan türkmenleri de türkiyede yaşayan araplarıda çok iyi biliyorum merak etmeyin hatay da suriyenin dibinde doğdum
   Nadi bey Mali abi,bırakın Hatay'da ya da Suriye sınırında doğup büyümeyi bizzat eski Suriye vatandaşıdır.Önceki ve şimdiki süreç hakkında gayet bilgi sahibi.Çünkü bütün akrabaları hala Suriye'de yaşıyorlar.

Araçlarla ilgili sefer emirleri hemen hemen her yıl çıkıyor gibi.Seyit abi daha iyi bilir.Sefer emrinin çıkması araçların alınacağı anlamına gelmez.Ülkemizin güvenliği selameti için herkesin aracını (Dr.Hande ve İlke hariç :) ) seve seve vereceğine eminim.
   Diğer yandan umarın ne savaş olur nede biz bu savaşın içinde yer alırız.İnsani,maddi ve manevi yönden her şekilde zarara uğrayacağımız,ağır yara alabileceğimiz bir işin içine düşmüş oluruz.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 12, 2013, 17:15:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 12, 2013, 21:59:00 »
benim 4*4 üm yok ama devlet neden suriyeye girmek için savaş için bu kadar çok ısrar ediyor hala anlamış değilim.suriyede haksızlık olabilir peki sen o kaosun içine girersen senin vatanın huzurlu mu olacak esad boş boş bakacak mı 4 tane patriot mu bizi kurtaracak...yazık çok yazık arkadaşlar esad ı desteklemiyorum ama şunu da bilin esad ın internette konuşmalarını dinleyin benim, bizim türk milletiyle bir sorunumuz yok sorun hükümetle diyor adam türkiyeyi vurma heveslisi değil ama biz nedense tek yol savaş diye tutturmuşuz yazık...

:alkis:

Mısır dı, Filistin di derken, Doğu Türkistan' ı unutmayalım.
Tanrı Türk' ü Korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 13, 2013, 17:19:28 »
   Nadi bey Mali abi,bırakın Hatay'da ya da Suriye sınırında doğup büyümeyi bizzat eski Suriye vatandaşıdır.Önceki ve şimdiki süreç hakkında gayet bilgi sahibi.Çünkü bütün akrabaları hala Suriye'de yaşıyorlar.

Araçlarla ilgili sefer emirleri hemen hemen her yıl çıkıyor gibi.Seyit abi daha iyi bilir.Sefer emrinin çıkması araçların alınacağı anlamına gelmez.Ülkemizin güvenliği selameti için herkesin aracını (Dr.Hande ve İlke hariç :) ) seve seve vereceğine eminim.
   Diğer yandan umarın ne savaş olur nede biz bu savaşın içinde yer alırız.İnsani,maddi ve manevi yönden her şekilde zarara uğrayacağımız,ağır yara alabileceğimiz bir işin içine düşmüş oluruz.
Eyvallah Özcan .
Şükür yine Hak'tan yana olanlar kazandı...Mehmet Akif Ersoy'u O muhteşem dizelerinde analım....

........
Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli:
Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli.
Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli,
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.
......
İstiklal Marşından .....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...