Gönderen Konu: ATİKER LPG ? ?  (Okunma sayısı 944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
ATİKER LPG ? ?
« : Eylül 07, 2013, 14:49:31 »
Arkadaşlar geçen hafta atiker servisinde enjektör takımı değiştim birde filtre değiştiler 300 tl aldılar  bu gün nette fiyat araştırması yaptım ..... hem enjektör hem filtre 120 tl servislermi pahalı yoksa bu sitedeki ürünlermi ucuz    neden  acaba ? heryerde frklı  :hoş:

--------------

Sayın Sedanur Ak, her mesajınızda aynı sitenin adresini vererek reklam yapıyor olduğunuz çok net görülmektedir. Bu nedenle iletileriniz silinmekte ya da değiştirilmektedir.

Firma tanıtımı yapmak için Site yöneticilerden izin almanız ve ilgili konu altında tanıtınımınızı yapmanız gerekmektedir. Aynı davranışlara devam etmeniz durumuna üyeliğiniz askıya alınacaktır.

Bilgilerinize.

Toyota Club Türkiye

ATİKER LPG ? ?
« : Eylül 07, 2013, 14:49:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: ATİKER LPG ? ?
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2013, 15:31:36 »
Atiker servisinde de olsa "Keihin" marka enjektör kullansanız daha mantıklı olurdu, fiyat olarak biraz fazla ödemişsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2013, 16:08:00 »
Bencede pahalı olmuş komple kiit montaj dahil 900 liraya takıyorlar zaten
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Wolverine
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2013, 00:40:50 »
ben beyin yani ecu ve enjektörleri 450 liraya değişmiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2013, 15:51:32 »

Sayın Sedanur Ak, her mesajınızda aynı sitenin adresini vererek reklam yapıyor olduğunuz çok net görülmektedir. Bu nedenle iletileriniz silinmekte ya da değiştirilmektedir.

Firma tanıtımı yapmak için Site yöneticilerden izin almanız ve ilgili konu altında tanıtınımınızı yapmanız gerekmektedir. Aynı davranışlara devam etmeniz durumuna üyeliğiniz askıya alınacaktır.

Bilgilerinize.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"