Gönderen Konu: Auris 1.33 life arka kapı hoparlör ölçüleri  (Okunma sayısı 3973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Auris 1.33 life arka kapı hoparlör ölçüleri
« : Eylül 07, 2013, 11:32:02 »
Arkadaşlar auris 1.33 life da arka kapı hoparlör yerleri mevcut ancak hoparlör yok ölçülerini bilen varmı?Birde 2 hoparlör ve tesisat yoksa döşemesi bana kaca mal olur?Saygılar

Toyota Club Türkiye

Auris 1.33 life arka kapı hoparlör ölçüleri
« : Eylül 07, 2013, 11:32:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris 1.33 life arka kapı hoparlör ölçüleri
« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2013, 15:11:43 »
 Aracınızın arka kapılarında hoparlör yok ancak olan modellerinde orjinali ön kapılarda da kullanılan 16cm ebadında 86160-0D370 parça numaralı hoparlörler ve adet fiyatı 250TL civarlarında, dilerseniz orjinal hoparlörünüzü sipariş vererek, dilerseniz kaliteli olmak şartıyla 16cm ebadında bir hoparlör kullanarak montajını gerçekleştirebilirsiniz.

Katalogda Arka kapı tesisatlarınız da hoparlör çıkışı olmadığını görüyorum ancak yine de kontrol ederseniz iyi olur, sevindirici haber ise ana ünite arkasındaki soket de boş iki adet daha ses çıkışının olması en kötü ihtimal ile arka kapılarınıza çekeceğiniz 16AWG kalınlığında ki ses kabloları ile hoparlörlerinizi ana ünitenize bağlayabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris 1.33 life arka kapı hoparlör ölçüleri
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2013, 16:11:38 »
Bilgi için çok teşekkür ettim benim asıl niyetim duble din takmak ama piyasada yok şimdilik yeni kasa için olanlar eski kasanınkide tahminim uymaz tesisat olsaydı en azından iki hoparlör alıp takardım Multimedia çıkana kadar tekrar teşekkür ettim