Gönderen Konu: Navigasyon yükleme ile ilgili  (Okunma sayısı 8779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
Navigasyon yükleme ile ilgili
« : Eylül 06, 2013, 01:40:33 »
arkadaslar merhana 2013 toyota auris 1.4 dizel araca sahibim aracımda touch screen ekran bulunmakta ve navigasyon tusuda var ben buna navigasyon yükleyebilirmiyim ? navigasyonu destekliyor ayrıca android uyumlu bir navigasyon yükleme şansım var mı bunu yapan arkadaslar varsa yardımcı olursa cok mutlu olurum.

2. bi sorum daha olacak mesela bazen camı yarım falan acık bırakıyorum anahtar ile kapıları kilitlerken açık kalan camları araç kendisi kapatıyor mu ? konu hakkında bilgisi olan var mı bazı arabalar otomatik kapatıyor diye duydum toyota auriste var mı böyle bir özellik ?

Toyota Club Türkiye

Navigasyon yükleme ile ilgili
« : Eylül 06, 2013, 01:40:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
Ynt: Navigasyon yükleme ile ilgili
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2013, 08:43:29 »
arkadaslar merhana 2013 toyota auris 1.4 dizel araca sahibim aracımda touch screen ekran bulunmakta ve navigasyon tusuda var ben buna navigasyon yükleyebilirmiyim ? navigasyonu destekliyor ayrıca android uyumlu bir navigasyon yükleme şansım var mı bunu yapan arkadaslar varsa yardımcı olursa cok mutlu olurum.

2. bir sorum daha olacak mesela bazen camı yarım falan acık bırakıyorum anahtar ile kapıları kilitlerken açık kalan camları araç kendisi kapatıyor mu ? konu hakkında bilgisi olan var mı bazı arabalar otomatik kapatıyor diye duydum toyota auriste var mı böyle bir özellik ?
Malesef henüz navigasyon yüklenemiyor.
Kapılar kitlenirken, malesef camlar otomatik kapanmıyor....
2013 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S (Gümüş Gri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2013, 11:36:57 »
Auris ve Yaris lerdeki Touch 1 ekranlarına Navigasyon modülü gelmiştir. 1500 TL maliyet ile yetkili servislerden temin edebilirsiniz. Camların kapansı ile ilgili olarak kendiliğinden kapatmıyor ama ufak bir detay var genelde bilinmez.Arabanın içindeyseniz kontagı kapattıktan sonra camların açık oldugunu fark ederseniz kontak kapalı olsada camlarınızı kapatabilirsiniz. Ta ki kapıları açana kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.6 Advance Multidrive s
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 29, 2013, 09:46:23 »
Navigasyon olayını bilemiyorum ancak cam ve ayna kapatma modulu alırsan arabayı kitlediğinde cam ve aynalar otomatik kapanacaktır. Konu ile ilgili servise danışabilirsin. İkisi 400TL civari diye biliyorum