0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunlar da toyota nın ufak tefek nazları herhalde. sonradan kafaya takılacak şeyler çıkarmaz umarım bu küçük şeyler. bu arızalar için yeni şeyler öğrenir yada çözüm bulursanız burdan paylaşın lütfen )
benim araçta 96 xei 195 binde baskı balata bitmek üzere yarım debriyaj yapınca vuuuk diye ötüyor. dediğiniz tekleme benim aracımda da bazen oluyor 1 den 2 ye geçtiğinde sadece bir kez tekliyor ama bu sorun yeni başladı ve nadiren oluyor baskı balatayı aisin alıp değiştirecem o zaman geçermi
kardeş aynı sorun benim aracımda vardı.özellikle yokuş yukarı kalkış yaparken vuuk diye gıcık bir ses 98 xei 140 binde iken aişın marka baskı balata ile degiştirdim,şu an 144 bin km de hiç bir ses yok. gayet memnunum.
Affınıza sığınarak, silkeleme nedir?