0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
satmakta olduğunuz jantları servisten tekrar almaya kalksanız kaç katı daha pahalı biliyorsunuzdur geçen gün sonkar avcılarda görmüştüm nu jantı. yeni jantlarınızı ne kadara aldınız merak ettim doğrusu bir mahsuru yoksa eğer
Sizce satmam hata mı olur? Ben tanesi 290 yani toplamda 1160tl ye aldım, herşey dahil...
teneke jantı bende satardım doğrusu. bence yeni jantlarınız güzel güle güle kullanın.
Benimde serviste beğendiğim jant.Yalnız beğendiğim jantın çemberinde kırmızı renk,kolların iç kısımlarında açık gri renk vardı.Bana da aynı fiyatı verdiler.Jantınızı güzel günlerde kullanın. Bu arada yüklediğiniz fotoğraflar çok büyük ve geç açılıyor.Boyutunu küçültüp tekrar yüklerseniz özellikle cep telefonundan foruma girip düşük kotalı interneti olan arkadaşlarında kotası eksilmemiş olur
güle güle kullanın. kişiden kişiye farklılık gösterir tabi ama bana göre çok küçük olmuş jantlar. 16 inc. daha hoş dururdu sanki ama tabi lastikleri de değiştirmeniz gerekli. artı masraf. renk olarak güzel. siyahı her zaman sevmişimdir. ama benim için biraz küçük. çiziksiz, sürtmesiz sürüşler.