Herkese iyi akşamlar. 93 toyota corona benzin pompası bulabileceğim yer var mı? Balıkesirde olursa iyi olur. acil.
acil demişsin ama servisten başka çare yok sanırım, netten biraz araştırdım ama rastlayamadım ben
acil demişsin ama servisten başka çare yok sanırım, netten biraz araştırdım ama rastlayamadım ben
İlginize teşekkürler. Balıkesirdeki parçacıların birinde buldum. Ama orijinal değil uydurma. 3 bar. İnşallah bir sorun çıkmaz. Orilinali servisten gayri başka bir yerde bulmak imkansız gibi. Seviste komple 813 tl fiyat biçtiler. Telefonu nasıl kapattığımı hatırlamıyorum.

Herkese iyi akşamlar. Kazasız belasız günler.
sizin adınıza sevindim, inşallah sorun çıkarmaz dediğiniz gibi
İlginize teşekkürler. Balıkesirdeki parçacıların birinde buldum. Ama orijinal değil uydurma. 3 bar. İnşallah bir sorun çıkmaz. Orilinali servisten gayri başka bir yerde bulmak imkansız gibi. Seviste komple 813 tl fiyat biçtiler. Telefonu nasıl kapattığımı hatırlamıyorum.
Herkese iyi akşamlar. Kazasız belasız günler.
Adaşım zaten Allah servise düşürmesin kimseyi.Hidrolik yağ kutusu çatlaktı hafif kaçırıyodu aradım 375 tl fiyat verdiler sanayiye bi akrabamın yanına gittim abi ne yap et bunu hallet dedim.Sağolsun 10 tl ye halletti