0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1999-toyota-corolla-1.3-terra-otomatik-136365052/detay/Bugün gidip gördüm aracı. KM'si 168 bine dayanmış. Otomatik vites, sadece sağına soluna bakmak için gitmiştim. Kullanmadım. Adam şase ve motor numarasını verdi, sorgula dedi; servis kayıtlı dedi. Burada Toyota'nın yetkili bayisi ve servisi var. Orayı aradım, ekspertiz yapmıyoruz, yasak dediler. O zaman motor numarasını falan versem kayıtlarını söyler misiniz dedim; ona da yok dediler. Araç 2010 Haziran'da 147 binde; 2012 Haziran'da da 161 binde muayene girmiş. Henüz pazarlık yapmadık. Şase ve plakadan sorgulattım, hiç hasar yok diye mesaj geldi. Araç tutuluyor, tutulmuyor; o benim çok umrumda değil şimdilik; zira Mitsubishi Carisma'lara falan bakıyorum ki buralarda adını bile bilmiyorlar bu arabanın. Nasıl bilirsiniz bu aracı? Şimdiden teşekkür ederim.
Cevaplar için teşekkür ederim. Fiyat olarak hangi fiyat aralığı mantıklıdır acaba bunun için? Bulunduğum ilde 1.3'lerin tutulmadığını duydum, çoğu kimse dönüp bakmıyormuş bile nedense.