Gönderen Konu: 2013 Toyota Auris ıslık sesine benzer bir ses geliyor lütfen yardımcı olun  (Okunma sayısı 2310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
Merhaba arkadaslar bu siteye daha yeni kayıt oldum. Ben 2013 Toyota auris 1.4 dizel kullanıyorum yaklasık 1.5 ay önce aldım aracımı. 1.700 km de suan ve bir sorunla karsılastım rüzgarlı bir havada özellikle rüzgar karşıdan eserken 80 -90 km üzerine cıktıgımda aracın icinde ıslık calıyormus gibi bir ses geliyor bu ses nereden geliyor anlamıs degilim tüm camlar kapalı klima kapalı kapılar kapalı ama anlamıyorum sadece rüzgarın karsıdan araca dogru eserken geldiginden eminim neden böyle bu ses cok can sıkıcı müzik ile bastırıyorum ama insanı gerçekten olumsuz etkiliyor aynı problemle karşılasan var mı ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Kapı ayarlarınızı kontrol ettirin derim ben. Ama o ayarlarla bile rüzgar sesini tam kesemiyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaslar bu siteye daha yeni kayıt oldum. Ben 2013 Toyota auris 1.4 dizel kullanıyorum yaklasık 1.5 ay önce aldım aracımı. 1.700 km de suan ve bir sorunla karsılastım rüzgarlı bir havada özellikle rüzgar karşıdan eserken 80 -90 km üzerine cıktıgımda aracın icinde ıslık calıyormus gibi bir ses geliyor bu ses nereden geliyor anlamıs degilim tüm camlar kapalı klima kapalı kapılar kapalı ama anlamıyorum sadece rüzgarın karsıdan araca dogru eserken geldiginden eminim neden böyle bu ses cok can sıkıcı müzik ile bastırıyorum ama insanı gerçekten olumsuz etkiliyor aynı problemle karşılasan var mı ?

ozan bey, forumda arama yaparsanız yeni auris'te duyulan sesler ile ilgili açılmış yardım başlıkları var. video kayıtları var. kendi sesiniz ile bir karşılaştırma yapmalısınız öncelikle.

bu arada aracınızın rüzgârlı havada belirli süratlerin üstünde kabin içine ses yansıtması malesef bir toyota klasiği. olağan dışı bir uğultu için söylediklerim tabi ki bunlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
ben şahsen hızı 90 km olan bir aracın karşıdan rüzgar eserken içine ıslık sesi almasını dğal karşılarım sonuçta karşı bir direnç oluşuyor araçta bunu bir çok araçta yaşadım çünkü...
seni öldürmeyen herşey güçlendirir.
         AURİS 2013  D4D ACTİVE SKYPACK BİYAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
ben şahsen hızı 90 km olan bir aracın karşıdan rüzgar eserken içine ıslık sesi almasını dğal karşılarım sonuçta karşı bir direnç oluşuyor araçta bunu bir çok araçta yaşadım çünkü...

ben de aynı aracı şahin ya da broadway değilse çöpe atarım, geri dönüşümden belki faydalı bir şeyler ortaya çıkabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ben bugun ayni sikayetten servise gittim. Sesi tarif ettim sizin gibi. Bana bir video izlettiler ve bu ses mi dediler. Ses hakikaten videodaki sesin aynisi. Bu videoya benzer sekilde sesi duyanlar video cekip servise mail atmislar. Sorunun ne oldugu henuz cozulmemis arastiriliyormus. Benden de sesi iceren bir video cekmemi ve mail atmami soylediler. Siz de servisinizle bir iletisime gecin isterseniz.
Olsun varsın, biz yine de memnunuz.. bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz..!