0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
V kayışı yerindemi acaba akü lambası yanmıyorsa yerinde olmalı daha sonra termostata bakın bu arada araçta antifiriz mi var yoksa su mu ?
Beyler su hortumlarından biri patlak ya da kelepçe çıkmışGece vakti birşey yapamadım. Bu nasıl olabilir ki kelepçe çıkabilir mi ya da hortum patlar mı ?
Ne alaka lpg ile. Conta yanıksa sisteme basınç yapmıştır.
Arkadasim aracin su hhortumunu kesip araya t baglantisi koyup lpg regulatorune su celiyorlar.arada kullanilan t bazen plastik olmadindan ve baglantinin iyi olmamasindan dolayi lpg cogu arac bu yuzden su eksiltir.ama hararet yapmaz.orasi yayerinden cikmis yada sonradan takilan hortum kirilmis su kaciyor.hortumlari bir lpg servisinde degistirin.aradaki t baglantisini demir kullanin.birde yedek su deposu degil radyatorun kapagini ac suyunu tamamla.muhtemelen orda su kalmamistir.calistirmadan bain radyaotor suyuna.gecici tamamlayip ariAZAdan sonra antifiriz ile degistirirsiniz
teşekkür ederim Tuncay beyHortumu değiştirdim. Radyatör kapağından su ekledim şimdi de hararet göstergesi normal seviyesinin 1 çubuk üstüne çıkıyor ve biraz sonra seviye düşüyor ve fan da deli gibi çalışıyor. Hava mı yaptı acaba tıkanıklık mı var bir yerlerde ? Yarın ustaya götürcem de 30 km dayanması lazım. Ne önerirsiniz?