0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan, yakıt değerlerini de ara sıra yazarsan sevinirim...
Merhaba, yaklaşık 1-2 saat sonra başka sehirde oldugum İcin teslim alamadığım corolla 1.4 d4d m/m premium aracımı teslim alacağım. İlk defa sıfır arac alıyorum, rodaj gereklimidir, bilen , tecrübesi olan arkadaslardan bilgi paylaşımlarımızı bekliyorum, yarın 650 km lik bir yol yapacagım...Teşekkürler...
Arkadaşlar, aracım yola çıkarken 800 km deydi... Dün Yenipazar-Denizli arasında yolculuk yaptım... Gidişte 32° sıcaklıkta, klima açık, 3 kişi, bagaj boş, hız 6. viteste 110 ile (büyük çoğunlukla) 5,0 lt/100km yakıt tüketimi gösterdi bilgisayar... Tabii Nazilli ve Denizli şehir içi de dahil... Gece dönüşte 25° sıcaklıkta, klima açık, 3 kişi, bagaj boş, hız 6. viteste 100 ile (büyük çoğunlukla) Denizli ve Naxilli şehir içi dahil 4,3 lt/100 km yakıt yüketimi gösterdi bilgisayar...
Sağol Levent abi... Benim araç manuel, mmt değil... 6. viteste 2000 devirde zaten 107 km/h hıza denk geliyor zaten... 100 km/h ile giderken bakalım kasınca ne kadar tüketecek diye merakımdan böyle kullandım... Aldığımdan beri 6. viteste 110 km/h altında hiç kullanmadım... Klimanın da hava sıcakken motoru daha fazla etkilediğini de görmüş oldum böylece...