0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada birisinin arabanla git demesine çok ihtiyacım vardı, teşekkür ederim
Ara Gazı bedava Hayırlı yolculuklar
Eyvallah.Ama 4.2 lt seviyesine inermiyim emin olamadım.
Kaç para yakar bilmem. Ama bildiğim, Manisa–Mersin otobüsle kesinlikle çekilmez. Hele ki altında auris varken:DBoşver ne yakacağını, atla arabana geze geze git bence...
Hocam Dizel arabaları insanlara eğer yılda çok kilometre yaparlarsa iyidir diye öneriyorlar, basın gidin arabanızla, en azından gideceğiniz yerde sağa sola muhtaç olmazsınız. Hele birde aile falan varsa orda tadından yenmez kendi arabanızın. Kaç kere geleceksiniz dünyaya zaten, bırakın parayı keyfinize bakın.
ben depoyu fulledim menzil 700 gösteriyor. nasıl en az 1000 km yol yapar bu araba anlamış değilim.yakıt ortalamam 5.8 gösteriyor.
Verdiğiniz tavsiyeler ve bilgiler için teşekkür ederim.Eğer geçeceğim güzergah üzerinde oturuyorsanız bir kahve ısmarlayayım sizlere
Merhaba.Soracağım soru mutlaka daha önce sorulmuştur.Ama eski konulara pek bakılmadığını düşündüğüm için burdan sormak istedim.Umarım silinmez.Ben Manisa'dan Mersin'e gideceğim.Tek gideceğim için otobüs daha mantıklı gibi ama ben uzun yolda aracımı kullanmak istiyorum.1,5 yıl önce Auris aldım ama uzun yola hiç çıkmadım.Aracım dizel ve 1.4.Haritada İzmir-Mersin arası 815 km gösteriyor.Gidiş geliş 1650 km civarı olur.90-100 km hızla gidersem sizce tahminen ne kadar yakıt tüketirim.300 TL'yi geçer mi?Bu arada otobüs bileti de 70 TL.Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.