Bence far sökme işlemine girmeyin bu işi yapanlar vardır elbet fazla bir ücret alacaklarını düşünmüyorum. Ben ilk taktığımda bu kadar zor olacağını bilseydim direk montajını yaptırırdım. Diğer aracımdan söktüğüm için kendim takmaya çalıştım ve taktım.Hatta muayeneye götürmeden önce söktüm sonra tekrar taktım belki muayeneden geçecekti ama değiştirdim yinede.
Bağlantıyı yaparken bir zorluğu yok ama çok zorlandığım kısımlar oldu. Şöyleki;
aküyü söktüm ve sol farın ampülüne rahatlıkla ulaştım, bağlantıyı yaptım sorunsuz çalıştı buraya kadar herşey mükemmel

ama iş ampülü fara yerleştirmeye gelince çok uğraştırdı beni, bir türlü sabitleyemedim yapısı uygun olmadığı için hatta uğraşırken aynanın içine de pislik girdi

çok sinirlendim bende o şekilde bıraktım vaktim yoktu. Geniş bir zamanda düzelteceğim inş. Sıra aküyü tekrar takmaya geldiğinde lanet ettim toyotanın bu işine. Aküyü sabitleten demir çubuğu yuvasına bir türlü denk getiremedim çok uğraştırdı ama onu yaptım sonunda. Şimdi sıkıntım 2 adet yeni ampül alacağım ve ampülü zorda olsa sökmeyi deneyeceğim, aracımla uğraşmayı seviyorum