Gönderen Konu: Celica kapilara isik takmak  (Okunma sayısı 1233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Celica kapilara isik takmak
« : Ağustos 25, 2013, 15:48:33 »
Arkadaslar aracimin kapi altina toyota logolu laser ve kapi acma kollarinin alt tarafina led takmak istiyorum.Ancak elektrigi nerden alacagimi bilemedim.Istedigim sey kumandadan kapilari actigimda kapi kollarinda ve kapi altina koyacagim laserlerde elektrik olmasi.Araca binip kapilari kapadiktan sonra kapi kollarinda ve laserlerdeki enerjinin kesilmesi.Yani tam olarak kabin ici lambasi gibi.

Toyota Club Türkiye

Celica kapilara isik takmak
« : Ağustos 25, 2013, 15:48:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Celica kapilara isik takmak
« Yanıtla #1 : Ağustos 25, 2013, 17:25:07 »
Benim Vectrada mevcut tesisat var. İç aydınlatmaya bağlı, yani kapılar açılınca ışık yanıyor.

Yapmanız gereken böyle bir tesisat yoksa iç aydınlatmadan paralel çekmeniz. Bunu yaparken de aydınlatma sigortası ve kablolaması eklenecek olan şeyler için yeterli midir diye hesap yapılması lazım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Celica kapilara isik takmak
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2013, 17:44:58 »
Benim Vectrada mevcut tesisat var. İç aydınlatmaya bağlı, yani kapılar açılınca ışık yanıyor.

Yapmanız gereken böyle bir tesisat yoksa iç aydınlatmadan paralel çekmeniz. Bunu yaparken de aydınlatma sigortası ve kablolaması eklenecek olan şeyler için yeterli midir diye hesap yapılması lazım.
Bende internette arastirdim oyleymis.Cok zahmetli bir is.Artik onumuzdeki yaz memlekete gidince bi servise goturup yaptiricam.Ilginiz icin tesekkur ederim.