Gönderen Konu: Bana Bu Yaptığından Sonra Bir Daha Toyota Kasko Yaptırılımı ?  (Okunma sayısı 2589 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • kendi halinde bir Garip Adam
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Öncelikle forumdaki bütün arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutlarım, konuyu açıklamak gerekirse sizlere kısa bir özet yapayım

Malum bayram nedeniyle memlekete tatile gittik ve arabamızı yaylada park ettik bir gün sonra aracın yanına geldğimde arabanın her tarafının çamur olduğunu gördüm hayvanlar sürtünmüş diyip umursamadım daha sonra aracı dikkatle inceleyince aracın 4 kapısının ve sol arka çamurluğunda ezikler olduğunu gördüm ne şekilde olmuş diye düşünürken köylülerden hayvanlar tarafından yapıldığını aracımın yanındaki su oluğuna sığırların hatta geceleri yabani hayvanların geldiğini daha öncede benzer bir olay yaşandığını öğrendim. Durum üzerine suçluyu tespit edemeyince servisimin hasar kısmında tatil dönüşünde aracımın beyan ile yaptırılabileceğini öğrendim buraya kadar hersey normal. Kazadan sonra belki incelemek isterler diye aracı 10 gün hiç yıkamadım dahi İstanbul'a aracımı servise getirdim beyanda bulundum bana kasko experinin incelemesi sonrası tamirata başlanacağı söylendi. Aynı gün exper aracımı incelemiş 4 kapısı için boyanmalı çamurluk için ise bu farklı bir hasar şeklinde red kararı vermiştir. Servisin exper sonucunu bana iletmesinden sonra kasko experi ile telefon ile konuştum ki asıl memnuniyetsizliğim ve kızgınlığım bu noktada olmuştur. Exper bey ile görüşmemde hasarın farklı şekilde oluştuğunu belirtmiştir fakat ben hasardan emin olduğumu kendisine ilettim işin açık sözlü olunması gereken yanı beyanda belirtildiği halde red olayı ne demektir  ? sen yalan söylüyorsun demektir tarafıma yapılan bu haksızlığı gerçekten hiçbir şekilde kabullenememekteyim bizler araçlarına gözü gibi bakan hasar durumunda mağdur olmamak için kasko yaptıran insanlarız ben neden içine ailemle bindiğim bir araçta 3 kuruşluk hasar için yalan söyleyip yalancı olayım? hadi bunlardan da vazgeçtim araç kaskolanırken fotoları var arabada hasar olmadığı görünmekte benim talep ettiğim hasar münferit dahi olsa yapılması gerekmez mi ? tamam bunuda sineye çekeyim araç kaskolu iken yine kaput bölgesinde ufak bir hasar oldu ben aracı boyatmamak için kaskomu kullanmadım nazarlık olsun dedim şimdi inan kaskodan dolandırıcılık yapacak olsa çamurluktaki küçücük bir eziğimi söyler yoksa kaputumu inanın çok ama çok sinirlendim aracım 10 aydır Toyota Altın kasko policesi altındadır ve hiçbir şekildede kaskodan br onarım sözkonusu değildir zaten 2. arabam olmakla beraber yılda toplam 3000 km bile yapmamaktadır ,şimdi düşünüyorumda benim hatam sanırım insanlara güvenmek arkadaşlar rica ediyorum art niyetle aracınızı tamire götürseniz bir farı 1500 tl olan ve hasarsızlığınızı bozmayan bir far veya kaputmu tercih edersiniz yoksa camurluğunuzda boya gerektirmeyecek bir eziğimi ? bu arada exper bey ile görüşmemde kapılardan birindeki hasarın diğer kapılar gib dikine değil enine olduğunu bununda hayvan tarafından olamayacağını ama kendisinin hadi olabilir diye kabul ettiğini duydum bu nedemektir yanı ? bundan sonra arabama bir zarar gelirse aman hayvan kardeş aracı dikine çiz enine çizersen kaskom yapmıyor mu diyeyim maddi zararım umurumda değil kaskoya verdiğim ücretle yaptırımışım keşke kaskosuz olsaymışım ama manevi zararımı anlatamam paramla rezil oldum açıkcası şimdi kaskonun bitmesine 2 ay kalmış merak ediyorum bakalım bu sefer nası aranacağım policeyi yenileyelim diye ? şimdi aracımın exper beyin istediği şekilde yapılmasını bekliyorum ardından aracı belge ve fotoğraflarla bir sigorta takip kurumu yada hukuk bürosuna bırakıp bütün haklarımı arama kararı aldım kasko ne için var zararlarımızın tazmini için mi yoksa irdeliyici sözlerle bizleri daha çok yıpratmak için mi ? şimdi ben bu aracı teslim alıp exper beyin beğeneceği şekilde çizsem doğrumu ?
Avensisssss 2.0 Elegant A.T

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
Ynt: Bana Bu Yaptığından Sonra Bir Daha Toyota Kasko Yaptırılımı ?
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2013, 10:44:40 »
Öncelikle forumdaki bütün arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutlarım, konuyu açıklamak gerekirse sizlere kısa bir özet yapayım

Malum bayram nedeniyle memlekete tatile gittik ve arabamızı yaylada park ettik bir gün sonra aracın yanına geldğimde arabanın her tarafının çamur olduğunu gördüm hayvanlar sürtünmüş diyip umursamadım daha sonra aracı dikkatle inceleyince aracın 4 kapısının ve sol arka çamurluğunda ezikler olduğunu gördüm ne şekilde olmuş diye düşünürken köylülerden hayvanlar tarafından yapıldığını aracımın yanındaki su oluğuna sığırların hatta geceleri yabani hayvanların geldiğini daha öncede benzer bir olay yaşandığını öğrendim. Durum üzerine suçluyu tespit edemeyince servisimin hasar kısmında tatil dönüşünde aracımın beyan ile yaptırılabileceğini öğrendim buraya kadar hersey normal. Kazadan sonra belki incelemek isterler diye aracı 10 gün hiç yıkamadım dahi İstanbul'a aracımı servise getirdim beyanda bulundum bana kasko experinin incelemesi sonrası tamirata başlanacağı söylendi. Aynı gün exper aracımı incelemiş 4 kapısı için boyanmalı çamurluk için ise bu farklı bir hasar şeklinde red kararı vermiştir. Servisin exper sonucunu bana iletmesinden sonra kasko experi ile telefon ile konuştum ki asıl memnuniyetsizliğim ve kızgınlığım bu noktada olmuştur. Exper bey ile görüşmemde hasarın farklı şekilde oluştuğunu belirtmiştir fakat ben hasardan emin olduğumu kendisine ilettim işin açık sözlü olunması gereken yanı beyanda belirtildiği halde red olayı ne demektir  ? sen yalan söylüyorsun demektir tarafıma yapılan bu haksızlığı gerçekten hiçbir şekilde kabullenememekteyim bizler araçlarına gözü gibi bakan hasar durumunda mağdur olmamak için kasko yaptıran insanlarız ben neden içine ailemle bindiğim bir araçta 3 kuruşluk hasar için yalan söyleyip yalancı olayım? hadi bunlardan da vazgeçtim araç kaskolanırken fotoları var arabada hasar olmadığı görünmekte benim talep ettiğim hasar münferit dahi olsa yapılması gerekmez mi ? tamam bunuda sineye çekeyim araç kaskolu iken yine kaput bölgesinde ufak bir hasar oldu ben aracı boyatmamak için kaskomu kullanmadım nazarlık olsun dedim şimdi inan kaskodan dolandırıcılık yapacak olsa çamurluktaki küçücük bir eziğimi söyler yoksa kaputumu inanın çok ama çok sinirlendim aracım 10 aydır Toyota Altın kasko policesi altındadır ve hiçbir şekildede kaskodan br onarım sözkonusu değildir zaten 2. arabam olmakla beraber yılda toplam 3000 km bile yapmamaktadır ,şimdi düşünüyorumda benim hatam sanırım insanlara güvenmek arkadaşlar rica ediyorum art niyetle aracınızı tamire götürseniz bir farı 1500 tl olan ve hasarsızlığınızı bozmayan bir far veya kaputmu tercih edersiniz yoksa camurluğunuzda boya gerektirmeyecek bir eziğimi ? bu arada exper bey ile görüşmemde kapılardan birindeki hasarın diğer kapılar gib dikine değil enine olduğunu bununda hayvan tarafından olamayacağını ama kendisinin hadi olabilir diye kabul ettiğini duydum bu nedemektir yanı ? bundan sonra arabama bir zarar gelirse aman hayvan kardeş aracı dikine çiz enine çizersen kaskom yapmıyor mu diyeyim maddi zararım umurumda değil kaskoya verdiğim ücretle yaptırımışım keşke kaskosuz olsaymışım ama manevi zararımı anlatamam paramla rezil oldum açıkcası şimdi kaskonun bitmesine 2 ay kalmış merak ediyorum bakalım bu sefer nası aranacağım policeyi yenileyelim diye ? şimdi aracımın exper beyin istediği şekilde yapılmasını bekliyorum ardından aracı belge ve fotoğraflarla bir sigorta takip kurumu yada hukuk bürosuna bırakıp bütün haklarımı arama kararı aldım kasko ne için var zararlarımızın tazmini için mi yoksa irdeliyici sözlerle bizleri daha çok yıpratmak için mi ? şimdi ben bu aracı teslim alıp exper beyin beğeneceği şekilde çizsem doğrumu ?
geçmiş olsun öncelikle, canınız sağolsun hallolur gerisi. Bu sigorta uzmanlarıyla ilgili ben de yaşamıştım bir sıkıntı.  Bazıları galiba küçük dağları kendileri yarattı zannediyor. Eksper ile çok fazla muhatap olmayın bence, sigorta şirketinize bildirin onlara iletin sorunu. Tekrar geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.0 VVT İ
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '13
  • 19 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2013, 12:43:16 »
geçmiş olsun..... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2013, 13:12:35 »
Geçmiş olsun. Her kasko yenilemesinde ısrarla tavsiye etselerde anadoludan devam ediyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2013, 15:27:21 »
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim ama inanın exper açık açık yalancısınız demeye çalışıyor konuyu hukuk danışmanım ve sigorta takip kurumuna aktarma kararı aldım versin hesabını

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 25, 2013, 22:28:26 »
O taraftan gidin duvara vurun.bunlar bazen insani cildirtiyorlar
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2013, 22:38:28 »
Geçmiş olsun öncelikle.

Ama bu konu bence Toyota kaskodan ziyade eksper ile alakalı bir durum. Sonuçta sigorta şirketi eksper raporuna göre hareket edecek.

Sigorta şirketi ile temas kurdunuz mu? belki onlara ulaşıp durumu anlatmak fayda sağlayabilir. Yanlış hatırlamıyorsam sizin eksper seçme hakkınız bile var. Yanlış bir durum varsa düzeltirler muhtemelen. o kadar parça boyanacak nasılsa, bir eksik bir fazla çok birşey farketmez.

Ayrıca eksperin dediği gibi parça başka bir olayda zarar görmüş olsa ne değişir ki. Başka olayda olmuşsa kasko kapsamı dışındamı?

Bir tuhaflık var gerçekten...

Bir de şunu unutmamak lazım. x sigorta şirketi y sigorta şirketinden çok farklı değildir. Çünkü ülkemizde sigortacılık; tıkır tıkır prim toplama, hasar durumunda da kıvırma sanatından ibaret. aramızda sigortacı arkadaşlar varsa darılmasınlar ama durum budur. Aksini iddia eden beri gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 26, 2013, 00:56:41 »
En son kaskodan ön cam değiştim  serviste, cebimden kuruş çıkmadı. 915 lira tuttu zaten kaskoya yılda o kadar oduyorum.
Tum Sigortacılar ya da firmalar öcü demekle bir yere varilmiyor. Firmayı ve aracıyı ve kaskonun klozlarini çok iyi belirlemek gerekiyor. Yani bu olayda da pire için yorgan yakmaya gerek yok, acentanız ile konuşun hallederler. Kolay gelsin, geçmiş olsun.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 26, 2013, 03:55:09 »
Öncelikle geçmiş olsun......

Geçen sen İzmir'de aracım park halindeyken tamponu göçertmişler, Allah'tan vuran insaflıymış 1 saat aracın başında sıcağın altında beni beklemiş....Neyse ben gelince, adamla raporu tuttuk helalleştik falan arkasından doğruca servise girdim.

İlk dedikleri şey, exper bunun değiştirilmesine müsaade etmez oldu....Ne olacak dedim, tampon tamir edilecek macun ve boya, ne kadar sürecek işçilik falan 5 gün. Zaten izne çıkmışım 5 gün araba yatsa ne işime yarayacak. İzinde araba elimiz ayağımız. Dedim ki değiştirmeniz ne kadar süre alır 4 saat, hem de değişirse daha sağlam olacak tampon ,neticede aracın orjinalliğini bozacak bişey değil plastik macun boya olsa boyanın bir süre sonra plastiğin esnemesinden dolayı soyulma riski var..... Adamları bir türlü ikna edemedim, illa exper görecek ama bunu değiştirmez tamir der diyolar... 3 saat cebelleştik Toyota kasko elemanıyla ve ustalarla....Nuh diyolar peygamber demiyorlar, olay artık tartışmaya döndü bayi içinde. Dedim ki son sözünüz bu mu? Evet dediler.... Dedim tamam... Birazdan bu kaskolu arabamla vitrin camınızdan içeri girecem, bakalım kaç arabanın kaç parçasını değiştireceksiniz. Bakalım patronunuz bu olaydan sonra sizlere ne güzel yapışsınız diyecek mi....O sinirle gözüm döndü kapıya yönelmemle servis müdürünün kapıyı tutması bir oldu zaten .... Sakin olun beyfendi hallederiz, bilmem ne şudur da, budur da, derken 2 saat içinde tamponu takıp verdiler...Exper bile görmeden iş bitti... Demek ki yapılabiliyormuş....Bazen anladıkları dilden konuşmak gerekiyor....Güzel güzel anlatırken suratına bile bakmayan insanlar 2 saat etrafımda pervane oldular çay geldi, kahve gitti yemek bile ısmarladılar....Bence dişinizi gösterin experden önce iş serviste biter....Ben bunu bizzat yaşadım.... ;)

Belki yaptığım doğru değildi ama, inanın o temmuz sıcağında da çekilecek çile değildi yaptıkları.... :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2013, 09:41:49 »
geçmiş olsun,yazınızı okurken kendi başıma geldiğini düşünerek okudum emin olun,ne yapardım sorusuna çok net cevap bulamamakla birlikte toyota kaskonun mini onarım paketlerinin olmadığını hatırladım,3 yıl boyunca ısrarla toyoa kasko yaptırdım ço şükr hiç ihtiyacım olmadı 1 sefer haricinde ondada ön camı orjinali ile değiştirdiler onun dışında hiç ihtiyacım olmadı.tekrar geçmiş olsun.cana geleceğine bırakın mala gelsin...elbet hallolur emin olun canınızı sıkmaya değmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 26, 2013, 12:04:24 »

Geçen sen İzmir'de aracım park halindeyken tamponu göçertmişler, Allah'tan vuran insaflıymış 1 saat aracın başında sıcağın altında beni beklemiş....Neyse ben gelince, adamla raporu tuttuk helalleştik falan arkasından doğruca servise girdim.

İlk dedikleri şey, exper bunun değiştirilmesine müsaade etmez oldu....Ne olacak dedim, tampon tamir edilecek macun ve boya, ne kadar sürecek işçilik falan 5 gün. Zaten izne çıkmışım 5 gün araba yatsa ne işime yarayacak. İzinde araba elimiz ayağımız. Dedim ki değiştirmeniz ne kadar süre alır 4 saat, hem de değişirse daha sağlam olacak tampon ,neticede aracın orjinalliğini bozacak bişey değil plastik macun boya olsa boyanın bir süre sonra plastiğin esnemesinden dolayı soyulma riski var..... Adamları bir türlü ikna edemedim, illa exper görecek ama bunu değiştirmez tamir der diyolar... 3 saat cebelleştik Toyota kasko elemanıyla ve ustalarla....Nuh diyolar peygamber demiyorlar, olay artık tartışmaya döndü bayi içinde. Dedim ki son sözünüz bu mu? Evet dediler.... Dedim tamam... Birazdan bu kaskolu arabamla vitrin camınızdan içeri girecem, bakalım kaç arabanın kaç parçasını değiştireceksiniz. Bakalım patronunuz bu olaydan sonra sizlere ne güzel yapışsınız diyecek mi....O sinirle gözüm döndü kapıya yönelmemle servis müdürünün kapıyı tutması bir oldu zaten .... Sakin olun beyfendi hallederiz, bilmem ne şudur da, budur da, derken 2 saat içinde tamponu takıp verdiler...Exper bile görmeden iş bitti... Demek ki yapılabiliyormuş....Bazen anladıkları dilden konuşmak gerekiyor....Güzel güzel anlatırken suratına bile bakmayan insanlar 2 saat etrafımda pervane oldular çay geldi, kahve gitti yemek bile ısmarladılar....Bence dişinizi gösterin experden önce iş serviste biter....Ben bunu bizzat yaşadım.... ;)

Belki yaptığım doğru değildi ama, inanın o temmuz sıcağında da çekilecek çile değildi yaptıkları.... :asikadam:

Evet yaptığınız doğru değil, ama memlekette bağırıp çağırmadan hiç bir iş hallolmuyor. Başka çare yok.

Bu gibi durumlarda ben de karşı tarafı "psikopat" olduğuma ikna etmeye çalışırım. Bunu başardığınızda bütün kapılar açılıyor.

Doğru mu? değil. ama başka çaresi var mı? yok maalesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 26, 2013, 23:07:37 »
valla arkadaşlar bende ne yapacağıma karar veremedım aklımdakı ilk sey experı cağırım ben çiziyorum nasıl çizersem boyayacaksın diyip gözünün önünde arabayı çizmek kızıdıryorlar insanı illa ikinci beyanı yaptırıp hasarsızlığın canına okuyacaklar terbiyesizin önde gideni oldular diyecek söz bulamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2014, 01:10:06 »

Şu sıralar Sonkar ile yaşadığım sorun için çok aklıma yattı bu yöntem, parça değiştirmemek için direnen servis acaba sıfır araçlarını tamirmi eder parçalarınımı değiştirir  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Kilometre: 32000
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 13, 2014, 08:27:45 »
geçmiş olsun
öncelikle sigorta acenteniz ile görüşüp durumu anlatınız ve başka eksper talep ediniz.
etkili bir iletişimle probleminiz çözülür diye düşünüyorum.
ama çamurluktaki hasarınız başka şekilde oluşmuş olsa bile ne fark eder
zaten kaskolu araca binmemizin nedeni de bu ?
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 13, 2014, 09:15:25 »
Toyota kasko zaten Aksigorta anlaşmalı. Pek bir avantajı yok sigaorta yapılacaksa uygun teklifler alınarak diğer sigorta şirketlerine de yapılabilir. Önemli olan poliçe içeriği ve teminatlar.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 19, 2014, 22:09:02 »
çok geçmiş olsun;

kafama bir nokta takıldı hadi dedim kapılar hayvanlardan diğer yerler değil kasko yapmayacakmı yahu ? bu nası anlayış seve seve yapacak netşicede kaskonun anlamı bu

İbrahim bey in yaptığı da tam cuk oturmuş okuyunca bende sanırım yapardım aynısından :P
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2014, 23:36:48 »
Toyota kasko dedikleri şeyin para tuzağı olduğuna inanıyorum...
Anadolu Sigorta'nın teminatları daha yüksek olanından 500 tl daha yüksek çıkartmıştı...
Ve neredeyse hiç bir artısı yoktu...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım seninle her yola
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 22, 2014, 23:47:47 »
Toyota kaskonun savunucusu değilim ama piyasadaki kasko fiatlarından hem daha uygundur hemde risk olduğu zaman eksperin gelmesini beklemez. veya anında eksper gelir hemen araca müdahale edilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Kilometre: 32000
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 24, 2014, 13:47:39 »
bende toyota kasko kullanıyorum teminat ve hizmet konusundada memnunum
bence fiyat ve güvenilirlikten ziyade eksperde sıkıntı var
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi