0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzatmaya sizinde dediğiniz gibi gerek yok ben alman otomobil sevenlerin çamurluklara bastırarak en sağlam otomobili seçiceğine canı gönülden inanıyorum.
Her zamanda belirttiğim gibi Alman araçlarına karşı düşmanlığım yok opel seven bir insanım . sadece Türkiyede Volkswagenin bu kadar abartılmasına sinir oluyorum.
Günümüzde zaten kötü araba pek yok. Ama herşeyin bir sıralaması var.
yukarıda bir arkadaş bahsetmiş. gerçekten dsg tamamen şans işi. 100000 km den sonra bile hiç hatasız olan da duydum 20000 km ye ulaşmadan düz yolda birden geri vites yapan da. Yalnız işte sorun çıkardığı zaman da şöyle bir muhabbet söz konusu olabiliyormuş. ben duydum duyduğumu paylaşıyorum. dayanağı falan yok ama yine de kayda değer geldi bana.mesela araç 15000 km ya da 2 yıl garantili. sizin aracınız 20000 km gelince dsg arıza verdi. daha garantisinin bitimine 1 yıl var. vw servisi hemen dsg değişimi yapıyor ama orjinal değil yan sanayi. bu yan sanayi sizi iyi kötü garanti bitimine ulaştırıyor. iş buradan sonra işte. garanti bittikten sonra dsg yine arıza verirse 20000 - 25000 tl civarında orjinal dsg fiyatı çıkarılıyor.bu sadece bir duyumdur. teyit edilmemiştir. servis orjinal olmayan bir parça kullanabilir mi? (iş çapanoğlu na dönerse bilemem ama normalde kullanamaz diye biliyorum)
Yan sanayisi yok diye biliyorum Dsg'nin, ayrica serviste ise yan sanayi olarak gecmez soyle bir durum soz konusu olabilir, Sanzimanin biri Almanyada uretilmistir fiyati isciligi maliyeti oldukca yuksektir kaliteside ole fakat bir Meksikada uretilen sanzimani mevcuttur ki detaylari soylememe gerek bile duymuyorum. Genelde sistem budur garantiden degisen parcalar orjinaldir ama ust seviyesi degildir.
Doğru Siz haklısınız farkı kapayıp alırsınızLinea 4K POP 1.4 77 HP 32.950Volkswagen CC 1.4 lt TSI BMT 160 PS Tiptr. DSG. 38.900 EUR (103,00tl)Fark:71.000 tl
Corollanın göğüsteki 'çirkin' diye tabir ettiğininiz saatin değerini ve klasikliğini anlamayışınızdan belli bir toyotacı olmadığınız.Eleştirmek güzel şeydir paylaşım için teşekkürler fakat herkesin bakış açısı,kalite anlayışı ve beklentileri farklıdır.Linea ya dünyanın en iyi arabası diyenle de tanıştım mercedese kötü diyenlede. Nasip işi herşey. Ayrıca yakıt konusunda size katılmıyorum.3500 km oldu yeni corollayla.1.6 benzin.
sanırım dediğiniz gibidir. çünkü servis parça çıkışında orjinal olmayan bir parçayı nasıl fatura edebilir ki? belki de külliyen uydurma bir durum bile olabilir.
Arkadaslar gelly nasil.corolladan jettadan astradan daha iyimis.asd fren sistemi var diyorlar.bu gelly bir harika dostum
'Saati beğenmemekle toyotacı olmamanın bağlantısını kurmakta zorlandım'Toyotacı olsanız bağlantıyıda kurar benide anlardınız sayın mustafa bey.O saat toyota klasiğidir.İğrenç değil.Koyarlarken kafaları iyi olduğundan değilklasikliğinden koymuşlar.Siz beni yine anlamıycaksınız ama boşverin en iyisi wv alın içiniz rahat etsin.