Gönderen Konu: Benim Toyotam, Sizlere Ömür :((  (Okunma sayısı 13850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Benim Toyotam, Sizlere Ömür :((
« : Ağustos 22, 2008, 00:38:04 »
     Valla konuyu nereye açacağımı bilemedim. Oraya buraya derken burayı tercih ettim. Ömrü 2 yıl 3 aymış. 16 Ağustos 2008 günü Sinop'dan  evimize dönerken Bafra yakınlarında Kolay beldesine aniden sapmak isteyen bir tırın dorsesinin son dingiline çarptım. Aniden dönen şöförün beni görmediğini tahmin ediyorum ve bu büyük olasılık teşkil ediyor. 150 -200m mesafeden görüp karar kılıp bu sonuca ulaşmak bana göre olanaksız. En azından sapmak istediği yol ağzına sapmazdı beklerdi, ben geçerdim devam ederdi. Ama olmadı. Olacağa çare yokmuş.
     Kazada eşim sağ kolunu kırdı. Omuzun hemen altından parçalı 5 kırık var. Ayak parmaklarından biri çıktı. Hemen arkasında oturan kemeri takılı bir şekilde uyuyan büyük oğlumda iç kanama sebiyle ameliyata alındı ve sebebinin dalağının patlaması olduğu ortaya çıktı ve dalak dikilerek, kaybettiği 1 üniteden fazla kanda içinden temizlenerek ameliyata son verildi. Kanaması devam etseydi dalağı alınacaktı. Allah tan olmadı ve şimdi durumu iyi. 6 gün olmasına rağmen oyun oynayıp gezebiliyor o dikişli haliyel. Karnında 10 cm lik bir kesik var. Ve sonda yeri :( Ben ve arkamda pusetinde oturan 10 aylık bebeğim yara almadan çıktık araçtan. Araç sağ tarafdan vurunca sağ taraftakiler darbe aldı. Ama sağ yan hava yastığı açılmadı. Açılsa eşim kolunu kırmayabilirdi. Toyotanın saçmalığı "gerek duymadı" kelimesi. Bana göre ne olursa olsun büyük bi darbede açılmalı. Hepsi açılmalı ki iyileşir gözüyle bakılan kırık çıkıklar hatta kafa darbeleri olmamalı. Allah'ıma şükrediyorum bununla atlattık. Ama o yavrum çok eziyet çekti bu yıl. Mayıs ayında sol bacağını kırmıştı. Temmuz ayında bağırsak enfeksiyonundan 5 gün hastanede tedavi gördü. Ağustos ayındada kazada dalağını patlattı. Psikoloji denen bi şey kalmadı yavrumda. Çok üzgünüm. Hızım 80-90 arasıydı. Polis yerleşim yeri dışı diye bana hiç bir suç vermedi. Hızınız normaldi dedi. Ben yinede bende suçluyum daha yavaş gitseydim bu kadar olmazdı diye ağlıyordum. Burdan tüm Bafra lılara, kaza anında yarmımıza koşanlara, Bafra devlet hastanesi hemşire ve doktorlarına çok ama çok teşekkür ediyorum. Öyle güzel ilgilendiler, teselli ettilerki anlatamam. Bize evimizi aratmadılar. Allah hepsinden razı olsun.

Toyotam pert oldu. Onu çok seviyorduk. Aramızdan erken ayrıldı. Çok üzgünüz. O bizim ailemizin bir parçasıydı. İlk aldığım günler büyük oğlum Berat Kağan( Bu arada berat kandili günü o hastaneye yattık ve oğlumun adıda Berat) onu severdi akşam park edince okşar iyi geceler derdi. El sallayıp öpücük verirdi. Neyse artık fazla saçmalamayayım kaznın etkisiyle. Toyotanızın değerini bilin. Onu sevin. O sizi korumak için seve seve canını feda eder.

Toyota Club Türkiye

Benim Toyotam, Sizlere Ömür :((
« : Ağustos 22, 2008, 00:38:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Benim Toyotam, Sizlere Ömür :((
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2008, 00:45:52 »
Ismail Bey, cok gecmis olsun. Esinize ve oglunuza Allah acil sifalar versin, bir an once tamamiyle sagligina kavusur insallah. Allah korusun.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2008, 01:32:09 »
ismail abi şoklar içindeyim çok geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin valla çok üzüldüm cana gelmesinde abi araba önemli değil.tekrar geçmiş olsun abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2008, 01:36:45 »
çok büyük geçmiş olsun. oğlunuz için üzüldüm. daha  büyük bir faciadan  kurtulmuşsunuz çok şükür.

Allah yardımcınız olmuş.
98 xei speciall

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2008, 02:36:21 »
Valla çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Ben de kaza geçirmiş biri olduğumdan ne kadar zor bir durum olduğunu bilirim. Neyse ki önce can sağlığı. Eşinize ve yavrunuza acil şifalar diliyorum. Tekrar geçmiş olsun.
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2008, 09:01:11 »
çok geçmiş olsun
keops the roundS toyoTa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2008, 09:17:12 »
gecmisler olsun acil sifalar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2008, 09:20:20 »
ne yazacağımı bilemiyorum şok oldum.çok büyük geçmiş olsun.neyse dostum ailen yanında olsunda en güzel arabalar senin olur inşallah.eşine ve özellikle ufaklığa çok üzüldüm ama neyseki herşey şimdiden geçmiş gibi gözüküyor.allah esirgemiş.

illaki böyle olaylar mı başımıza gelmesi gerekiyor diyebilirsiniz ancak aklımız başımıza geç gelebiliyor.bu yazıyı okuyan herkese sesleniyorum:
"-sırf 0 araca yada jipe binmek için ucuza kaçanlar,iki fara tampona aldanıp araba alanlar işte görüyorsunuz herkesinbaşına gelebilir böyle şeyler" kaza testini izlemden incelemeden kesinlikle araba almayın.dostum yan airbaglar açılmamış,o kunuda çok haklısın.yandan sensörler darbe almamıştır belkide, ama madem yaralanma olabiliyor yani böyle bir ihtimal var açılsın hepsi.diğer yandan toyotanın güvenliğine inanıyorum.muhakkakki koruyucu olmuştur elinden geldiği kadar.tekrardan çok geçmiş olsun.hayatınızın devamında bol bol mutluluklar diliyorum.allahım uzak etsin hepimizin başından böyle şeyleri.son olarak;
 !!!EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARIR !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2008, 09:57:32 »
Büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah böyle bi durumda başka ne denilebilir ki  :(
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2008, 10:10:12 »
abi çok geçmiş olsun ya üzüldüm  :(
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 22, 2008, 11:42:01 »
Tekrar gecmis olsun Ismail.
Yapabilecegimiz bir sey olursa söyle.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 22, 2008, 11:52:43 »
Çok geçmiş olsun.
Arabayı boşverin... O bir şekilde yerine konur.. Önemli olan can kaybınızın olmaması..
Hastalara; Allah acil şifalar vesin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #12 : Ağustos 22, 2008, 11:57:17 »
geçmiş olsun kardesim..en kısa zamanda aileniz sağlığına kavuşur inşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2008, 12:07:12 »
Abi Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış; çok daha kötüsü olabilirdi..
Eşine ve oğluna Allah acil şifalar versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2008, 12:20:17 »
ismail bey gercekten cok cok gecmıs olsun hepınıze ınanırmısınız okudum ve tüylerım diken diken oldu ya:( ama dediğiniz gibi olacağa çare yok ama yınede dua edelımkı allah çaresi olabılecek dert versın ınsanlara.tekrar gecmıs olsun acıl sıfalar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 22, 2008, 12:21:25 »
Çok geçmiş olsun abi ya, kimsede kalıcı birşey olmaması tesellimiz oldu. :(
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 22, 2008, 13:16:08 »
Abi tüylerim diken diken, aracın fotolarından kazanın şekli belli büyük geçmiş olsun. Öncelikle yavrunuza ve eşinize acil şifalar dilerim Allah yardımcınız olsun. Can a gelmesin araba dediğin ne olaki boşver. Çok şükür ailece iyisiniz.

Yapabileceğim birşey olursa Toyan dayım.

Saygılar, acil şifalar.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #17 : Ağustos 22, 2008, 13:50:34 »
çok geçmiş olsun, allahtan canınız ve canlarınız hayatta. çocuğu olmayan arkadaşlar alınmasın ama , çok iyi bilirim, böyle bir durumda iki bacağı kopmuş bir kazazedenin o an sadece çocukları için çırpınışını hiç unutamam. çok uygun olmadı bu örnek belki ama anlatmak istediğim ucuz atlatmışsınız. eşinize ve çocuğunuza acil şifalar diliyorum.
[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ağustos 22, 2008, 14:32:20 »
Çok saolun arkadaşlar. Allah hepinizden razı olsun. Bunları okumak bile insanın moralini bi nebze olsun yerine getiriyor. Tanıdığın tanımadığın insanlar senin için dua ediyor. Çok saolun.Araç filan düşündüğpüm yok zaten. bi daha alırmıyım bilmiyorum. Çok saolun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 22, 2008, 14:36:24 »
İsmail Hocam çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.. Eşinizin ve oğlunuzun en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmaları dileğiyle...