Gönderen Konu: Model yıllarına göre arabalardaki özellikleri bulabileceğim bir paylaşım varmı?  (Okunma sayısı 1680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Merhabalar,

Model yıllarına göre arabalarda bulunan özellikleri bulabileceğim bir bilgi, paylaşım yada katalog olabilir varmıdır? Varsa nereden temin edebilirim?
2011 modal Toyota Avensis Elegant Extra aldım ama arabada ne özellilkleri var diğer modellerle farkı nedir bilgim yok. 2013 Yılının kataloğu var ama ben kendi arabamda olan özelliklşeri teknik bilgileri görmek istiyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Aslında bu şekilde yıllara göre araçları katalogları bir konuda toplansa iyi olur benim gibi 2. el araç alacaklar için. Belkide vardır ama ben göremedim
THE END

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bu konuda bilgi sahibi yokmu? yoksa ben konuyu yanlış yeremi açtım?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
google amcaya sorunca cikiyor ama boyle bir paylasim olsa daha guzel olurdu. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
google amcaya sorunca cikiyor ama boyle bir paylasim olsa daha guzel olurdu. :)

Hocam ben sordum ama pek bir şey bulamadım yani tamda istediğim tarzda birşey bulamadım. Zaten bu Avensisler Türkiyeye mi özeldir nedir :) Amerikan sitesinde adı sanı yok...www.toyota.com da.

İç görünüm dış görünüm teknik ve donanımsal bilgilerin olduğu 2011 model Elegant Extra hakkında bulduğunuz bir link varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Hocam ben sordum ama pek bir şey bulamadım yani tamda istediğim tarzda birşey bulamadım. Zaten bu Avensisler Türkiyeye mi özeldir nedir :) Amerikan sitesinde adı sanı yok...www.toyota.com da.

İç görünüm dış görünüm teknik ve donanımsal bilgilerin olduğu 2011 model Elegant Extra hakkında bulduğunuz bir link varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
Avensisler Avrupaya ozel baska ulkede bulamassiniz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Türkiye tüketicisinin en büyük şansızlığı iktidarın geçmişten günümüze uyguladığı küllen yanlış vergi politikasıdır. Uluslararası şirketlerse bu durumlarda rekabet etmek için ara modeller üretirler. Avensis bu ara modellerden biridir. Amerikada yakıt fiyatları ve vergi politikası buna gerek bırakmaz ki orada hız sınırları oldukça düşük olduğu halede herkes 3 000 cc motorlu araçları tercih ediyor. Eh bize de çatlamak kalıyor.
Ara model konusunda Skoda yo tek geçerim.Adamlar Ağa'ya hitap eden Superb de üretiyor işçi Mehmet efediye hitap eden 1,4 superb üretiyor. Avensis
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...