0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada a sütünundaki tiz leride söktüm gördüğüm manzara inanılmaz,tizlerin ön çerçeve kısmına süngerle yalıtım yapıp tıkırtı yapması engellenmiş aynı süngeri kapılardaki kolonlarada uygulamışlar.kapı iç panelleride komple sünger keçe benzeri bir ürünle doldurulmuş.bu arabanın yalıtımı harika. bu arada bu perçinler matkapla nasıl sökülüyor??
Ben de hüsran ses sisteminin kendisi diye girmiştim konuya Öyle olsa katılırdım, ama perçin konusunda katılmıyorum. Vidadan daha iyi tutuyor perçinler Sökmek de zor değil, matkap gerekiyor sadece.
perçinlerin tam ortasından delerseniz perçinler koparAlper sana katılmıyorum ne yazkki , Yarisin ses sistemi hem Auristen hemde Corolladan çok çok daha iyi 2005 Corollamdaki orjinal ses 5 para etmezdi , Oktay arkadaşımızında 2012 Aurisindeki ses sistemi benimkine yaklaşamaz bile, kesinlikle çok güzel bir sesi var Yarisin, bu aracın müzi,k sistemine dokunmayı hiç düşünmedim , önceki arabalrımım hepsinde tesisat olmasına rağmen Yarisin sesi beni tatmin ediyor, belki benim aracım dizel diye yalıtımı daha iyidir ve ses daha iyi çıkıyordur bilemiyorum ama kesinlikle tatmin edici bir sesi var
http://s6.postimg.org/jgk1boiv5/Foto_raf_0449.jpgyaris imin hoparlörlerini değiştirmek için kapı panellerini söktüm. ama gördüğüm kadarıyla hoparlörleri kapıya vida yerine perçin tarzı bir şekilde monte etmişler..yani hevesim kursağımda kaldı.