0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankara da GMG GRAGE var Ankara nın en iyisidir belki Türkiye nin 2000-3000 tl bandında yanlış bilmiyorsam fiyatları var .İşçilik sadece görmeniz lazım diyorum. Firma sahibi Mustafa bey dir.Web sayfaları var oradan da bakablirsiniz.Aynı renk olduğu için ruhsata herhangi bir uygulama yapmanıza gerek yok diyebiliyorum sonuç olarak siyahsa siyahtır.Matı parlağı simlisi polisi bağlamaz
Madem konusu açıldı, aklıma takılan soruları ben de sorayım..-Şeffaf veya aynı renk kaplama acaba uzun vadede boyaya zarar verir mi acaba ? Kaliteli bir kaplama ve işçilik de olsa bir süre sonra sağdan soldan kalkar mı? -Yanlış hatırlamıyorsam kaplamaların ömrü 3 yıl diye biliyorum.. 3 yıl için 3bin tl masrafa değer mi, daha da önemlisi 3. yıl sonunda kaplamalar söküldüğünde arac ilk günkü gibi olur mu, boya zarar görür mü?
uzun vadede boyaya zarar verir. koyu renk araçlarda güneş yanığı yapar beyaz renk araçta bir sıkıntı olmaz. geçen bir yerde gördüm dandik bir yerde tavan kaplatması yapmışlar tavanın boyasıyla beraber gelmiş sökerken
peki bu durumda kaplamanın mantığı nedir, neden kaplama yaptırayım ki?