0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin icin hayirlisi neyse o olsun Almadan bir servise sok araci belki kaportacida yaptirdigi boya degisim vb ve motorda bir sorun varsa gorursun
tabiki direk servise/ekspertiz yapan bir noktaya gitcem. alsatcıyım ilke eşeğimi sağlam kazığa bağlarım ben
Şimdiden hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun. Önemli olan canına sinmesi.
alırsan şimdiden hayırlı olsun...
amcaoğlumda skoda fabia var, 2003 model sanırım.Arabaya Ankara'da otoparkta, evlerinin garajında sürten sürtene... Araba durduğu yerde başına bir sürü iş geliyor. Aracı 2. el almıştı. Alırken de bir yere göstermeden almıştı (amcam aldı, al oğlum sana araba aldım dedi, o da kullanmaya başladı). Geçenlerde motoru ne alemde, gücü beygiri hala iyi kondisyonda mı diye merak etmiş, vermiş 100 lira, teste sokmuş. teste sokarken tabi bu aracı almaya niyetlendim diye gidiyor, aracın zaten sahibi olduğunu söylemiyor.... (aracın sol tarafı komple boyalı... arka bagaj kapağı falan da boyalı, baya boya var araçta...)test bitmiş, abi demişler araç tertemiz:))) boya falan yok... bizimki de durumu anlatmış, sonra açmış ağzını yummuş gözünü... bu olaydan sonra her test yapanın aslında "test" yapmadığını anlamış oldum...
Hayirli olsun Seckinim. Yaslanmadan agir takilmaya basladin
Ee ağır adamız sonuçta
Bahadır hoca araba alır sen alamazsın Görmeden inanmam
Sasirt bizi Seeeeeeeeeç Olum kacinci macera bu hadi hakkinda hayirlisi umarim alirsin keyfini surersin kazasiz belasiz bir simota yapistirirsin artik :-D
Hayırlı olsun birde bakımlı olsun..
Kendi araban olarak güzel bir tehcih yapmışsın . Hemen sana avensis 17 inç Toyota Avensis Executive Elegant Jantı takalım Keşke 2000cc olsaydı onun keyfi bir ayrı Kazasız belasız sürüşler kardeşimm....
Seçkin Bey hayırlısı olsun inşallah, darısı benim başıma 4 aydır temiz makul fiyat bir dizel corolla bulamadım(bana yakın muhitte), ama bu devirde benzinli araba almak harbiden cesaret işi...