Gönderen Konu: 6 ileri şanzıman araçlardaki sorun ve yaşadıklarım. (Arıza giderildi)  (Okunma sayısı 11934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
merhaba
aynı durum benim arabamda (2010 model Corolla mmt, 79.000 km) da da inilti sesi oldu ancak bütün viteslerde oldu . izmir tokullarda servis formeni Serdar usta ile yol denemesine çıktık. tecrübeli Usta sesi hemen duydu haklısınız bu ses ileride dahada çoğalacak dedi. karşılaşıyormusunuz dediğimde ise verso, avensis, corollada şimdiye kadar 6 ya yakın arabanın değiştirdik dedi. şanzıman içinde bir sürü parçanın siparişi verildi.  asıl sorun ayna mahruti de ve bağlısı parçalarda oluyormuş. herneyse parçalar istendi. ancak olumsuzluklar her zaman beni bulur gelen ayna mahruti çatlak çıktı ilginçtir fark etmişler. bu sefer onun tekrar siparişi verildi. 1 haftalık süre sonrasında şanzıman yağı da değişmiş ayarları yapılmış ve sessiz ve rahat geçişleri olan bir şanzumana sahip oldum. artık hakikatten vites geçişlerinde vuruntuları hissettiğim şanzumandan eser yoktu. sonuç mükemmeldi. her şey için izmir tokullar servis müdürü mümtaz beye, servis sorumlusu serdar ustama çok teşekkür ederim müşteri memnuniyetine önem veren tokullar servis çalışanlarını tebrik ediyorum.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
o uğultu sesi benim aracımda da var son 20.000 kmdir. hatta 94 corollarmızda da yıllardan beri var.
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
merhaba
aynı durum benim arabamda (2010 model Corolla mmt, 79.000 km) da da inilti sesi oldu ancak bütün viteslerde oldu . izmir tokullarda servis formeni Serdar usta ile yol denemesine çıktık. tecrübeli Usta sesi hemen duydu haklısınız bu ses ileride dahada çoğalacak dedi. karşılaşıyormusunuz dediğimde ise verso, avensis, corollada şimdiye kadar 6 ya yakın arabanın değiştirdik dedi. şanzıman içinde bir sürü parçanın siparişi verildi.  asıl sorun ayna mahruti de ve bağlısı parçalarda oluyormuş. herneyse parçalar istendi. ancak olumsuzluklar her zaman beni bulur gelen ayna mahruti çatlak çıktı ilginçtir fark etmişler. bu sefer onun tekrar siparişi verildi. 1 haftalık süre sonrasında şanzıman yağı da değişmiş ayarları yapılmış ve sessiz ve rahat geçişleri olan bir şanzumana sahip oldum. artık hakikatten vites geçişlerinde vuruntuları hissettiğim şanzumandan eser yoktu. sonuç mükemmeldi. her şey için izmir tokullar servis müdürü mümtaz beye, servis sorumlusu serdar ustama çok teşekkür ederim müşteri memnuniyetine önem veren tokullar servis çalışanlarını tebrik ediyorum.
aynı sorundan dolayı benim aracında 10.2012 de değişti .ses yine geri geldi.geçen hafta servise söylediğimde biraz ayar yaptık sesi azalttık dediler.benim merak ettiğim garantiden bunu yine değiştirebilirmiyiz.
2011 4D4 AURİS DİZEL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
bugün konuyu okudum işkillendim test sürüşüne çıktım arabayla allahtan duymadım öyle bişey
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 9 kere teşekkür edildi
Uzun bir aradan sonra merhabalar herkese maalesef aracımı sattım ve satma sebebim çekiş yetersizliği. Şu an dizel otomatik bir aracım var maşallah tazı gibi fakat avensisin konforunu mumla arıyorum gerçekten çok özleyeceğim yeni bir toyota ile aranıza dönerim umarım kalın sağlıcakla:)