merhaba
aynı durum benim arabamda (2010 model Corolla mmt, 79.000 km) da da inilti sesi oldu ancak bütün viteslerde oldu . izmir tokullarda servis formeni Serdar usta ile yol denemesine çıktık. tecrübeli Usta sesi hemen duydu haklısınız bu ses ileride dahada çoğalacak dedi. karşılaşıyormusunuz dediğimde ise verso, avensis, corollada şimdiye kadar 6 ya yakın arabanın değiştirdik dedi. şanzıman içinde bir sürü parçanın siparişi verildi. asıl sorun ayna mahruti de ve bağlısı parçalarda oluyormuş. herneyse parçalar istendi. ancak olumsuzluklar her zaman beni bulur gelen ayna mahruti çatlak çıktı ilginçtir fark etmişler. bu sefer onun tekrar siparişi verildi. 1 haftalık süre sonrasında şanzıman yağı da değişmiş ayarları yapılmış ve sessiz ve rahat geçişleri olan bir şanzumana sahip oldum. artık hakikatten vites geçişlerinde vuruntuları hissettiğim şanzumandan eser yoktu. sonuç mükemmeldi. her şey için izmir tokullar servis müdürü mümtaz beye, servis sorumlusu serdar ustama çok teşekkür ederim müşteri memnuniyetine önem veren tokullar servis çalışanlarını tebrik ediyorum.