Gönderen Konu: rolantide stop ediyor  (Okunma sayısı 1213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
rolantide stop ediyor
« : Ağustos 20, 2013, 09:52:10 »
merhaba
6 ay önce 2010 Corolla class 1.4D aldım araç bazen rölantide stop ediyor 2 kez yetkili servise götürdüm ilkinde hava akış sensörünü temizlediler düzelmedi ikincisinde depoyu yıkadılar yakıt hortumları ve enjektörleri temizleyip mazot filtresini değiştirdiler bu sefer yine stop ediyor ama arıza lambasını yakmıyor daha önce böyle problem yaşayan varsa yardımcı olabilirmi mazot pompasından olabilirmi teşekkür :)

Toyota Club Türkiye

rolantide stop ediyor
« : Ağustos 20, 2013, 09:52:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: rolantide stop ediyor
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2014, 12:13:38 »
merhaba
daha önce problem yaşadığım 2010 Toyota Corolla'nın rölantide stop etme sorununun nedenini buldum, mazot pompası üzerinde bulunan 1 müşürden kaynaklanıyormuş yetkili serviste pompa komple değişmeli parça ayrı verilmiyor dedi ama piyasada parça ayrı satılmakta yenisi ile değiştiğinde problem kalmadı :=))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2014, 12:33:47 »
merhaba
daha önce problem yaşadığım 2010 Toyota Corolla'nın rölantide stop etme sorununun nedenini buldum, mazot pompası üzerinde bulunan 1 müşürden kaynaklanıyormuş yetkili serviste pompa komple değişmeli parça ayrı verilmiyor dedi ama piyasada parça ayrı satılmakta yenisi ile değiştiğinde problem kalmadı :=))
geçmiş olsun, sorunun çözümünü paylaştığın için teşekkürler. parçayı ne diyerek aldınız?
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2014, 16:02:10 »
Geçmiş olsun sorunun çözdüğünüze sevindim dizel araçlarında bu tip sıkıntıları oluyor
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "