0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İmzamdaki aracım için, aldığım günden itibaren tutmuş olduğum yakıt tüketim istatistiği aşağıdaki tablo ve grafiklerde verilmiştir.Tablo yakıt alım zamanı, fiyatı, miktarı, ne kadar mesafe gidildiği, yol bilgisayar ve gerçek tüketim değerlerini, satın alındığı yeri ve kullanım şeklini vermektedir.1nci grafik gerçek tüketim değerlerine göre çizilmiştir. Kırmızı çizgiler Toyota'nın katalog değerlerini göstermektedir. Görüldüğü üzere kitap değerlerine ulaşamamaktayım.2nci grafik ise benzin fiyatının zamana göre değişimini göstermektedir.Notlar:- Tum dolumlarda benzin deposu taşana kadar doldurtuyorum. - Herhangi bir satirdaki tuketilmis olan yakit aslında bir onceki satirdaki şirketten alinmistir.
emeğinize sağlık güzel bir istatistik olmuş
görmeye ne hacet perşembenin gelişi çarşambadan bellidir
ilk 10.000 km den sonra biraz daha düşer diye düşünüyorum tüketim değerleri..PO'dan alınan yakıt karışık olduğu için karşılaştıramıyorum ancak shell ve opet arasında ş.içinde fark var gibi ? shell 0,2 civarı daha az yakıyor..?
sondan bir önceki satır s.dışı 7.8 mi yakmış ben yanlış mi yorumladım? kaçla gittiniz acaba
otobonda 100km/s hızla giderken, sol şeritten estire estire tofaş şahinin size elveda der gibi yanınızdan basıp gittiğini görünce ayağımı gaza köklüyesim geliyor ahh tasarruf ahh.tofaşa bile rezil ettin bizi
detaylı ve güzel bir arşiv olmuş elinize sağlık. hesaplamaları nasıl yaptığınızı özet olarak açıklamanız mümkün müdür? Açıkçası özendim