0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kampanya şu şekilde;Toyota, 2010 yılı ve öncesi modelleri için cazip bir “servis kampanyası” düzenliyor. 14 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada 2010 yılı ve öncesi model Toyota sahipleri, Toyota Plazalara geldiklerinde *Özel Servis paketlerinde %30 parça ve işçilik indiriminden yararlanacaklar.Ayrıca araç modeli ve model yılı kısıtlaması olmaksızın tüm Toyota sahipleri Yapı Kredi World üye işyeri olan Toyota Plazalarda KDV dahil tek seferde 400 TL’ ve üzeri servis harcamalarında da 40 TL’lik Worldpuan kazanırken, Yapı Kredi Worldcard’a peşin fiyatına 10 taksit avantajından da yararlanabilecekler.Ayrıca 3 ay taksit erteleme fırsatı da Toyota müşterilerini bekliyor olacak.Toyota Plazalarda 12 Ağustos tarihinde başlayan ve 14 Eylül tarihine kadar sürecek olan servis kampanyasında **33 nokta kontrolü de , tüm Toyota sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak.(*)Özel Servis Paket İçerikleri:Güvenlik paketi; fren balataları, kaliperleri, disk, kampana, silecek lastiği ve süpürgeleri.Performans paketi; debriyaj, baskı, balata, rulman, MMT Aktüatör.Motor paketi; V kayışı, devir daim, termostat, enjektör temizleyici.(**)Ücretsiz 33 Nokta Kontrolü:Tüm ışıklar, süspansiyon sistemi, fren pedalı boşluğu ve el freni, V kayışı, akü, radyatör sistemi, kalorifer sistemi, fren ve debriyaj hidroliği, klima gazı, disk frenler, lastikler, cam suyu, yağ ve su kaçakları, fren hattı, yakıt hattı, rotiller, rot başları, aks ve aks körükleri, direksiyon sistemi, şasi kontrol, egzoz sistemi, amortisörler, helezon yayları, debriyaj, baskı, balata,rulman, devir daim, fren balataları, kaliperler, disk, kampana, silecek lastik ve süpürgeleri kontrollerini içermektedir.
2010 multimode (mmt) corolla sahibiyim. Bugün Toyan Ankara yetkili servise bıraktım. Vites geçişlerinde devir göstergesi zıplama yapıyordu. Yokuşlarda kalkmakta zorlanıyordu. Hatta dik bir yokuşta ne yapacak diye kendim test etmiştim maalesef yerinden kıpırdamamıştı. Servisten gelen telefonla baskı balatanın bitik olduğunu değişmesi gerektiğini yoksa her an yolda kalma ihtimali olduğunu söylediler. Boynumu bükerek kabul ettim. Boynumu bükmemin sebebi çıkaracakları fiyat oldu. Maalesef 1800 TL civarında olacak.Peki arkadaşlar, bu KM (70 bin) de baskı balatanın bitmesi normal mi ayrıca bu işlemi dışarda yaptırsam daha iyi olurmuydu ?
bu arada baskı balata değiştifiyatı 1720 tl yorum yapamıyorum
Baskı Balata nın değişmesi gerektiğini nereden anlıyoruz? Belli bir KM de değişecek diye bir uygulama mı var?
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günlerde eskitin.Kaç km de idi sizin araç?