0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lise - üniversite yıllarında hiç bir yarışı kaçırmadan, gözümü kırpmadan izlerdim.. Sezon öncesi tüm gelişmeleri takip eder satır satır her şeyi okurdum.. Yarışlarda heyecandan ağladığım zamanları bilirim.. Benim için öylesi bir tutkuydu F-1.. Sıkı bir McLaren Mercedes taraftarıydım..Mika Hakkinen- David Coulthard şimdi ise hiç ilgimi çekmiyor ne ilginç..
onde gideni durdurmak gibi bir anlayislari var. yakinda max hiz 90 km olabilir.yayinlayan kanalda yok artik. olsada izlesek bari.ntv yillari herkesin bol bol izledigi yillardi. sonrasi yalan oldu.okay karacan serra demirkol
Hotbird' de RTL CH2 diye bir kanal var, ben oradan izliyorum.Çok meraklısı iseniz maalesef D-Smart naklen veriyor ve D-Smart almak zorundasınız.Bu arada Hakkinen' in Schumacher' i şu geçişi hâlâ efsanedir:M. Hakkinen vs M. Schumacher - Spa 200000:50' den itibaren başlıyor sinema
Kurallar o kadar yoldan çıakrıldı ki yolda araç kalmadı.Hakanın dediği gibi pit alanı en çok merak edilen zaman dilimi idi.Ptstoplarla yarış kazanıldığına çokça şahit oldum.Şimdi herşeye müdahale.Belki o yüzden artık eskisi gibi zevk alamıyoruz.Bu arada prost posterleri hala duruyor.