0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzinli Corollanın kaput keçesini zaten motor sessiz o yüzden koymadık diyebilecek kadar salakça cevap veren, üstüne aynı motora sahip benzinli Aurise neden bu keçeyi koydunuz diye sorulduğunda pişkince şirket politikası cevabına sığınan gerzek Toyota distribütörü nedeniyle borcu bitsin ben de satacam aynen.... Sürümü olan bir araçtan ne çalabildilerse çalmışlar, yeni kasa olarak gelen corollada bile aynı keçe yine yok ama auriste var, ayrıca yeni corollaya halen mercek farı bile çok görmüşler, cam düğmeleri yine aydınlatmasız...Alın aracı başınıza çalın....Enayi yok kardeşim.... Yerinde bir karar tebrik ederim ama 5 seneyi keşke bekleseydiniz...NOT : 2007-2010 arası corollalarda karter muhafazası olmasına rağmen 2010 sonrasında onuda yürütmüş distribütör...Merak eden arabasının altına baksın....
Ben aynı sınıftaki diğer arabalara binince daha çok seviyorum nedense Aurisimi.
Onur abi valla banada o kasar vergi ve aorun yok yokken satiliga cikartman biraz abes geldi ama dogru yolu bulnussun en azindan vergi acisindan. 2001 mosel corollamizinda ufak capta bir yag eksiltmesi mevcut 9000 kmden itibaren basliyor 10000e kadar 1 litreyi bulmuyor o.ladar sikistirmama ragmen ben bunu sorun olarak gormuyorum mesela cunku ayni aracin 10.000km de 4 litre yag ekailttigini soyleyenler var ki bu yeni bir yag degisimi demektir filtre degisimsiz. Ses aliyor iceriye fazlasiyla neden lastikler kotu iyi.olsa ne olur %60 oraninda azalir ama bitmez cunku yalitim eksik. Yol tutusu nedir mukemmel degil ama kotuse degil tek.sorun kafadan kayma yaparsa iste o zaman hizli dusunmek gerekiyor onun disinda memnunum gerek.performansindan gerek yakitindan ama soyle ince bir nokta var sıkıldım arabadan. Su anda alacak.olsam corolla almam auris ve avensis kafamin bir yaninda her zaman duruyor ama biraz alman araclarina egilimim var seat vw audi gibi ama aralarinsa en uygunu seat ayni kaliteyle yada az birsey altiyla. Aracin saha yeni sorun okuyup kendine dert etme sıkılmak icin daha oldukca uzun suren var maddi durum izin verdikce zevkine gore araca birseyler yap taktir o zaman kafandaki dusunceler degisiuor ve birden seviyorsun ama bir yerde tikandigini hissediyorsan o zaman satma dusuncesini plana koyabilirsin :-)
Cepten mi yazdın sen bunları.....
kararımı verdim Enesciğim 5 sene bekleyeceğim sonra satacağım.