Gönderen Konu: üzgünüm ama :(  (Okunma sayısı 4766 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: üzgünüm ama :(
« Yanıtla #40 : Ağustos 16, 2013, 20:21:01 »
  Benzinli Corollanın kaput keçesini zaten motor sessiz o yüzden koymadık diyebilecek kadar salakça cevap veren, üstüne  aynı motora sahip benzinli Aurise neden bu keçeyi koydunuz diye sorulduğunda pişkince şirket politikası cevabına sığınan gerzek Toyota distribütörü nedeniyle borcu bitsin ben de satacam aynen....

Sürümü olan bir araçtan ne çalabildilerse çalmışlar, yeni kasa olarak gelen corollada bile aynı keçe yine yok ama auriste var, ayrıca yeni corollaya halen mercek farı bile çok görmüşler, cam düğmeleri yine aydınlatmasız...

Alın aracı başınıza çalın....

Enayi yok kardeşim.... Yerinde bir karar tebrik ederim ama 5 seneyi keşke bekleseydiniz...

NOT : 2007-2010 arası corollalarda karter muhafazası olmasına rağmen 2010 sonrasında onuda yürütmüş distribütör...Merak eden arabasının altına baksın.... >:( >:( >:( >:( >:(

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 16, 2013, 20:21:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 16, 2013, 20:44:00 »
  Benzinli Corollanın kaput keçesini zaten motor sessiz o yüzden koymadık diyebilecek kadar salakça cevap veren, üstüne  aynı motora sahip benzinli Aurise neden bu keçeyi koydunuz diye sorulduğunda pişkince şirket politikası cevabına sığınan gerzek Toyota distribütörü nedeniyle borcu bitsin ben de satacam aynen....

Sürümü olan bir araçtan ne çalabildilerse çalmışlar, yeni kasa olarak gelen corollada bile aynı keçe yine yok ama auriste var, ayrıca yeni corollaya halen mercek farı bile çok görmüşler, cam düğmeleri yine aydınlatmasız...

Alın aracı başınıza çalın....

Enayi yok kardeşim.... Yerinde bir karar tebrik ederim ama 5 seneyi keşke bekleseydiniz...

NOT : 2007-2010 arası corollalarda karter muhafazası olmasına rağmen 2010 sonrasında onuda yürütmüş distribütör...Merak eden arabasının altına baksın.... >:( >:( >:( >:( >:(

Abi aracı zamanında bunları bilerek sırf sorunsuz imajına güvenerek aldım ama sorunsuzluk ile yakından uzaktan alakası yok diğer markalar neyse toyotada aynı bu konuda . Diğer konularda ise diğer markalar toyotadan baya üstün . Bir çok donanım toyotada opsiyonel dahi sunulmazken diğer firmalarda standart .En basit bir örnek arkadaşımın 2004 puntosunda camlar uzaktan kumanda ile istenildiği kadar açılıp kapanırken benim 2010 corollamda bırakın istenildiği kadar açılıp kapanmayı açıksa kapanmıyor bile cam açık unutulursa ve sürücü veya yolcu kapısı açıldıysa işin yoksa tekrar kontağı aç camı kapat sonra tekrar kontağı kapat bir sürü iş . Bu sadece basit bir örnek bunun gibi daha önemsiz gözüken ama işlevsel bir çok şey var .
Abi ben kendileri bilir deyip geçiyorum artık. Zaten bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar ben toyota marka bir araç almam alana da hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullansın .

Bu arada Onur abi aracını en azından 5 seneyi doldurmadan satmama kararı aldı bencede en mantıklısını yaptı çünkü şimdi satmaya kalksa dünyanın vergisi çıkar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Ağustos 16, 2013, 20:47:54 »
Serviste 1 kaput keçesine 450 TL fiyat çektiler...Yuh dedim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 16, 2013, 23:19:56 »
onur kardeşim senin işin nasrettin hocanın eşşeğini sırtına alıp yola devam etmesine benzemiş:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Kan Grubu: A+
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 17, 2013, 00:29:03 »
Ben aynı sınıftaki diğer arabalara binince daha çok seviyorum nedense Aurisimi. :)
+16846421 :))
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 17, 2013, 01:49:28 »
Onur abi valla banada o kasar vergi ve aorun yok yokken satiliga cikartman biraz abes geldi ama dogru yolu bulnussun en azindan vergi acisindan. 2001 mosel corollamizinda ufak capta bir yag eksiltmesi mevcut 9000 kmden itibaren basliyor 10000e kadar 1 litreyi bulmuyor o.ladar sikistirmama ragmen ben bunu sorun olarak gormuyorum mesela cunku ayni aracin 10.000km de 4 litre yag ekailttigini soyleyenler var ki bu yeni bir yag degisimi demektir filtre degisimsiz. Ses aliyor iceriye fazlasiyla neden lastikler kotu iyi.olsa ne olur %60 oraninda azalir ama bitmez cunku yalitim eksik. Yol tutusu nedir mukemmel degil ama kotuse degil tek.sorun kafadan kayma yaparsa iste o zaman hizli dusunmek gerekiyor onun disinda memnunum gerek.performansindan gerek yakitindan ama soyle ince bir nokta var sıkıldım arabadan. Su anda alacak.olsam corolla almam auris ve avensis kafamin bir yaninda her zaman duruyor ama biraz alman araclarina egilimim var seat vw audi gibi ama aralarinsa en uygunu seat ayni kaliteyle yada az birsey altiyla. Aracin saha yeni sorun okuyup kendine dert etme sıkılmak icin daha oldukca uzun suren var maddi durum izin verdikce zevkine gore araca birseyler yap taktir o zaman kafandaki dusunceler degisiuor ve birden seviyorsun ama bir yerde tikandigini hissediyorsan o zaman satma dusuncesini plana koyabilirsin :-)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ağustos 17, 2013, 10:59:27 »
Onur abi valla banada o kasar vergi ve aorun yok yokken satiliga cikartman biraz abes geldi ama dogru yolu bulnussun en azindan vergi acisindan. 2001 mosel corollamizinda ufak capta bir yag eksiltmesi mevcut 9000 kmden itibaren basliyor 10000e kadar 1 litreyi bulmuyor o.ladar sikistirmama ragmen ben bunu sorun olarak gormuyorum mesela cunku ayni aracin 10.000km de 4 litre yag ekailttigini soyleyenler var ki bu yeni bir yag degisimi demektir filtre degisimsiz. Ses aliyor iceriye fazlasiyla neden lastikler kotu iyi.olsa ne olur %60 oraninda azalir ama bitmez cunku yalitim eksik. Yol tutusu nedir mukemmel degil ama kotuse degil tek.sorun kafadan kayma yaparsa iste o zaman hizli dusunmek gerekiyor onun disinda memnunum gerek.performansindan gerek yakitindan ama soyle ince bir nokta var sıkıldım arabadan. Su anda alacak.olsam corolla almam auris ve avensis kafamin bir yaninda her zaman duruyor ama biraz alman araclarina egilimim var seat vw audi gibi ama aralarinsa en uygunu seat ayni kaliteyle yada az birsey altiyla. Aracin saha yeni sorun okuyup kendine dert etme sıkılmak icin daha oldukca uzun suren var maddi durum izin verdikce zevkine gore araca birseyler yap taktir o zaman kafandaki dusunceler degisiuor ve birden seviyorsun ama bir yerde tikandigini hissediyorsan o zaman satma dusuncesini plana koyabilirsin :-)

Cepten mi yazdın sen bunları..... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 17, 2013, 16:25:48 »

kararımı verdim Enesciğim 5 sene bekleyeceğim sonra satacağım. ;)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 18, 2013, 01:00:24 »

Cepten mi yazdın sen bunları..... ;)

Aynen abi :D

kararımı verdim Enesciğim 5 sene bekleyeceğim sonra satacağım. ;)

Hadi hayırlısı olsun kazasız belasız binersin inşallah :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 18, 2013, 12:34:54 »
Aracımda sorun yok ama başkalarının söyledikleri sorunlardan ve eleştirilerden ötürü satmak istiyorum demişsiniz.Peki sizin gibi düşünen bir şahısa sorunu olmamasına rağmen "sen sorunlusun kardeşim" deyip eleştiride bulunurlar var ise o zaman bu şahsın ne yapması gerekiyor,çok merak ettim doğrusu.
Satmaktan vazgeçmişsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ağustos 18, 2013, 19:00:48 »
Arkadaşlar konu yine çığrından çıktı, böyle devam ederse konuyu kilitlemek zorunda kalacağım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 18, 2013, 22:44:20 »
Emin olunki corolladan sonra alacağınız araba içinde kötü yorumlar yada tecrübeler olacaktır ve sonuç yine arabayı satmaya çıkacaktır bu mantıkta olursanız. Mercedes dahi alsanız sonuç yine aynı olacaktır diye düşünüyorum.
17- 18 binlik Seat cordobama galeri 13.000  verdi diye arabayı yakmak istemiştim tezcanlık yapmış olsaydım belkide bedavaya arabayı satmıştım. Sonra 300-400 tl masraf yapıp 16 tl veriyor sahibinden alan ben 17 istiyorum şuan bende.
Bence satmayın derim çok tezcanlı  biri olarak kesinlikle yanlış bir karar bence.

Vazgeçmişsiniz saygılarımla:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 19, 2013, 11:57:51 »
 Arkadaşlar, cevapları ve alıntılarımızı lütfen aynı sekmede yapalım, bunun uyarıları mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ağustos 19, 2013, 18:00:09 »
Yine başladık hadi hayırlısı bakalım..... >:( >:( >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ağustos 19, 2013, 18:26:40 »
satmama kararı almanıza sevindim navigasyonda takmıştınız aracınıza ben hatırlıyorum.Bende 2010 model makyajlı mmt var çok memnunum kesinlikle birileri kötüledi die arabamı satmam...
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...