0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla bu servisten dolayı sıkıntı çeken sizdiniz sanırsam sonuna kadar haklısınız ama hala sorun devam ediyormu servis bir çözüm bulamadımı ? sizin siteminiz bence corollaya değilde servis ve d4d motorlara olmalı ki bence yaşadığınız çok kötü bir tecrube olmakla beraber çokta kafaya takılmamalı araba bu neden mutsuz etsinki sizi .ben bile birdaha toyota almam zaten orası ayrı mevzu atmosferik motorlar dan vazgeçtim artık..ben d4d motorun kötülenmesini anlarımda ,genel olarak corollaya gelince konu anlamıyorum bende 1 seneye yakın corolla kullandım çok mükemmel araba değil ama burda okuduğum kadar kötü değil vvti motorlar kusursuz sayılabilecek düzeyde diyebilirim...ayrıca mesajım size değildi ama haklı olarak üstünüze alınmışsınız burda öyle yazılar okuyorumki yok orasından ses geliyor burasından ses geliyor yolda durmuyor yol tutuşu berbat tarzı yazılara lafım sanki adamlar sürekli f1 pilotu sürekli arabayla yarış halindeler 180le çok rüzgar sesi alıyormuşş... ..... ben bu tarz sitemleri anlamakta güçlük çekiyorum sizinki haklı bir sitem
ben toyotaya bu konuda biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum.. Bu h. içi başka bir forumda a4 1.8 tfsı araştırdım, o aracta da kronik yağ yakma sorunu varmış.. ama kimse bunu sorun olarak görmüyor,1 lt yağ ekleyip devam ediyorum diyorlar.. hatta adamın biri "evet şu sorunu var, bu sorunu var işte yağ yakıyor vs vs ama bugün alacak olsam yine aynı aracı alırım" yazmış.. Audi için söylüyor bunu..bizim forumda ise yağ eksiltme sorunu yüzünden arabasını balyozla parçalama raddesine gelmiş kişilerin yazılarını okudum ben.. ilginç geliyor bana...
Abi o araçların hepsi yağ yakıyor . Doğru ben araştırdım 6 ay önce aracımı a4 1.8 ile değiştirecektim vaz geçtim . Ben şahsen marka ne olursa olsun bu sorunu kabul etmem çünkü yağ eksilmesi normal birşey değildir . Onlar kabullenmiş diyede ben kabulenmem. Ondan toyotaya haksızlık falan edilmedi haksızlık edilen biri varsa onlarda bizleriz . Hem sorunu yaşayacağız mağdur olacağız hemde sesimizi çıkarmıcağız olmaz böyle bir şey .
Kesinlikle katılıyorum.. kabullenmeyip hakkını sonuna kadar arayacaksın..biraz uğraşırsın mahkeme mahkeme sürünürsün ama hakkını en sonunda alırsın zaten.. ha uğraşmazsan da bu iş +/- işidir.. tartarsın biçersin.. bir sonraki sefer aynı markayı almazsın..Ama pire için yorgan yakmaya gerek yok sanıyorum..
değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. daha önce de belirttim aracımın hiçbir sorunum yok. aslında oturup düşündüğüm zaman forum dışında araç hakkında gerçekten kötü bir yorum duymadım. hatta aksine araca takıntı derecesinde aşık olanlar bile var. tabi ki benim fikrimi herkes onaylayacak yada onaylamayacak diye birşey yok. yazıyı yazarken zaten her türlü eleştiriyi göze almıştım ve saygı çerçevesinde hepsine de açıktım. değerli yorumlarınızı okuyunca bazı hislerim sanırım değişti gibi. bu tür ortak paylaşımların yapıldığı yerde sıcak dostluklar kurulabiliyor. bunu bir kez daha anladım. her konuda bir mukayesede bulunabileceğim bilgili arkadaşlarımın bulunduğunu bilmekte ayrı bir duygu. sizin samimiyetinizin sonucu olarak satma işini yeniden düşünmeye karar verdim. tekrar tekrar teşekkür ederim.
Onur arkadaş özellikle c sınıfı olup sorunu olmayan herşeyiyle içine sinilip bu araç alınır diyeceğin bir araç varsa ben sizi alkışlayacağım yok yok yok imkansız böyle birşey olamaz bırak c sınıfı ayni iddiam d sınıfı için bile geçerli kararınızı tekrar gözden geçirmenizi diliyorum.
Aynen abi yalnız bir şey eklemek isterim c sınıfı dahil tüm sınıflarda sorunsuz diye anılan başka bir marka yok . Dolayısıyla başka markalarda sorun oldu mu insanlar normal karşılayabiliyor ama toyota da yadırganıyor . Ben araç alırken aynı paraya renault sport tourer alabiliyordum ki bu bahsettiğim araba corolladan donanım olarak çok üstündü . 10000 TL daha ucuza aynı donanıma sahip opel astra sedana da baktım ama sonra dedim kafam rahat kalsın toyota alim ama meğersem 10000 ni başım ağırsın diye vermişim . Şimdiki aklım olsa o opel astra sedanı değil 10000 tl ucuza üstüne 10000 verir alırdım . Neyse abi hayırlısı olsun şahsen ben bundan sonra araç alırken şu sorun çıkarıyor bu çıkarmıyor gözüyle bakmıcam test edeceğim hangisi hoşuma giderse onu alacağım ama toyota hariç .
Mahmut kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun
Vedat abi çok haklısınız sizlerin kararlarına ve tecrübelerine güvenerek fikrimden vazgeçtim çok teşekkür ederim.
Amin . Abi bence aracını şimdi satman anlamsız . Benimde fikrim arkadaşlarla aynı en azından 5 yılı bekleyip değiştirmen daha iyi olur şahsen ben sorun yaşamamış olsam eğer araba değiştirme fikride yoksa 5 yıl sonunda da satmazdım ama eğer ben aracımdan keyif almıyorum diyorsan bari 5 yılı doldurman iyi olacaktır zaten çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabır .
işte bu güzel haber:) Yalnız şunu da belirtmek isterim ki, tüm bu yazılanları eleştiri veya size yönelik olumsuz görüş olarak almayın.. Tam tersi ben de dahil bu yazıları yazan herkes o aracı kendi aracı gibi düşündüğü için ve kendini sizin yerinize koyduğu için bunları yazıyor..ben buna eminim..hayırlı olsun tekrar...
satmaktan vazgeçmenize sevindim, aklın yolu birdir.. hem sorun yokken arabamızı satmak pek mantıklı değil bence.. Allah kaza bela vermesin, hayırlı sürüşler Onur bey