Gönderen Konu: Araç Buzdolabı  (Okunma sayısı 1303 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Araç Buzdolabı
« : Ağustos 14, 2013, 17:56:31 »
Merhabalar;

Aracım için buzdolabı almak istiyorum.

Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olacak kişiye şimdiden teşekkür ederim.

Ben bir ürün buldum ama çok iyi bilmiyorum yorumlarda sorun yok ama bir de size danışmak istedim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=252831&productId=otkalbdv212f#Gorseller

Toyota Club Türkiye

Araç Buzdolabı
« : Ağustos 14, 2013, 17:56:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç Buzdolabı
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2013, 18:53:35 »
Marka olarak iyi marka abi bende bakmistim bir aralar hatta e12de kolcagi komple kesip ve sokup boyle birsey takmayi dusunmustum ama ogrenci oldugum icin para vermek istemedim fiyat hakkinda bilgi veremem abi cunku fiyatlari hakkinda bilgim yok ama marka olarak iyi :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 14, 2013, 19:12:47 »
Araç buzdolabı olayında şöyle bir durum var. Piyasada araç buzdolabı diye satılan çoğu ürün aslında buzdolabı değildir. Koruyucudur(sıcaklık-soğukluk). 150-200tl olan ürünlerden verim alacağınızı zannetmiyorum. Aküye yüklenen artı enerjiye yazık. Evdeki bildiğimiz buzdolabı gibi soğutmasını  istiyorsanız kompresörlü bir ürün almalısınız. Sonradan çok hayal kırıklığı oluyor. Bu ürünlerin fiyatı da 1.000tl ve üzeridir. Ayrıca bu ürünlerde kalitesine göre değişir ama aracın aküsüne fazla yüklenildiği zaman kendisini otomatik olarak kapatan dolaplarda mevcut. Tabi bunların fiyatları da 1.500tl civarında. Benim bildiklerim bu kadar. Tam olarak nasıl bir verim almak istiyoruz dolaptan, bunu iyi bilmek lazım. Ona göre tercih etmek lazım diye düşünüyorum vesselam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 14, 2013, 20:25:44 »
Araç buzdolabı olayında şöyle bir durum var. Piyasada araç buzdolabı diye satılan çoğu ürün aslında buzdolabı değildir. Koruyucudur(sıcaklık-soğukluk). 150-200tl olan ürünlerden verim alacağınızı zannetmiyorum. Aküye yüklenen artı enerjiye yazık. Evdeki bildiğimiz buzdolabı gibi soğutmasını  istiyorsanız kompresörlü bir ürün almalısınız. Sonradan çok hayal kırıklığı oluyor. Bu ürünlerin fiyatı da 1.000tl ve üzeridir. Ayrıca bu ürünlerde kalitesine göre değişir ama aracın aküsüne fazla yüklenildiği zaman kendisini otomatik olarak kapatan dolaplarda mevcut. Tabi bunların fiyatları da 1.500tl civarında. Benim bildiklerim bu kadar. Tam olarak nasıl bir verim almak istiyoruz dolaptan, bunu iyi bilmek lazım. Ona göre tercih etmek lazım diye düşünüyorum vesselam.
Abi bayada pahaliymis yav evdeki buzdolaplari bile bu kadar pahali degil :S
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2013, 21:52:10 »
beyler bu tarz ürünler termos gibidir. konulan nesnenin sıcaklığını sabit tutar bir mıktar düşürür diyebiliriz.

Fikir açısından söylüyorum..

60 lt hacminde -5 dereceye inebilen dolap fiyatı 1400 tl civarındadır..

Hacim küçüldükçe fiyat da düşer..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)