0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. Forumda araştırdım fakat bulamadım.Bende 2005 model Corolla HB Terra model araba var. Bazen aracın bütün kapıları kapalı ve araçta kimsse yokken aracın kapıları otomatik olarak bir müddet sonra kilitleniyor. Bazen de kilitlenmiyor.Bu, aracın bir özelliği de doğru düzgün çalışmıyor mu yoksa başka birşey mi?
O ozellik soyle abi sen simdi normalde kapilar kitliyken anahtardan kilit acma tusuna basarsan ve kapilari hic acmazsan beyin yanlisikla basildigini kabul ederek kapilari kitliyor
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler:)Fakat şöyle bir sorun var. Bazen özellikle bekliyorum arabanın yanında fakat kapılar kilitlenmiyor Birde kilidi açtıktan sonra hiçbir kapı açılmazsa mı bu özellik devreye giriyor yoksa herhangi bir kapıyı açıp sonra kapatınca da devreye giriyor mu? Biraz kafam karıştı da.
bugün tesadüfen denk geldiğim bir olayı anlatayım. Arabanın kilidini açtım yolcu kapısını açtım aracın içinde telefonla konuşacaktım ki kapılar kitlendi açtığım kapı hariç
O kapının açıldıgını bildiren swich arızalı olabilir.
Veya O kapıyı açtığımızda iç lamba yanmıyorsa o kapının switch'i arızalıdır diyebilirmiyiz?
hayır arkadaşlar swichte sağlam iç lambada yandı