Gönderen Konu: Bayram yollarından inciler, güzellikler..  (Okunma sayısı 846 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Bayram yollarından inciler, güzellikler..
« : Ağustos 13, 2013, 10:14:18 »
İstanbul-Bursa(körfezi civarı) arası kara yolundan seferimizi sağdan ağır ağır sürdürürken birde ne görelim. GT86. Evet, sedef rengiyle sol şeritte dikkatleri üzerine çekiyordu. Hemen kendimizi arkasına attık birkaç foto yakalamak amacıyla. Sonradan kameramı neden aktif etmedim diye çok üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu. Telefonum ile iki kare yakaladım. Elimde telefon varken sahibiyle göz göze geldik gülüştük selamlaştık(bunu izin olarak kabul ettim). Arabanın duruşu var, canlı canlı daha bir güzel duruyor.
(çamurluğun sol üstündeki "gt86" logosunu ilk görüşte hep gamalı haça benzetmişimdir. Alakaya maydanoz tabi ama nedense anlık ilk bakışta sanki öyleymiş gibi gelir bana hep. Tabi ayrıntılı baktığınız zaman 86 olduğunu hemen anlıyorsunuz. İlginç bir dizayn.)

Toyota Club Türkiye

Bayram yollarından inciler, güzellikler..
« : Ağustos 13, 2013, 10:14:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Bayram yollarından inciler, güzellikler..
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2013, 14:05:43 »
Allah sahibine bağışlasın....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ynt: Bayram yollarından inciler, güzellikler..
« Yanıtla #2 : Ağustos 14, 2013, 22:25:17 »
İstanbul-Bursa(körfezi civarı) arası kara yolundan seferimizi sağdan ağır ağır sürdürürken birde ne görelim. GT86. Evet, sedef rengiyle sol şeritte dikkatleri üzerine çekiyordu. Hemen kendimizi arkasına attık birkaç foto yakalamak amacıyla. Sonradan kameramı neden aktif etmedim diye çok üzüldüm ama yapacak bir şey yoktu. Telefonum ile iki kare yakaladım. Elimde telefon varken sahibiyle göz göze geldik gülüştük selamlaştık(bunu izin olarak kabul ettim). Arabanın duruşu var, canlı canlı daha bir güzel duruyor.
(çamurluğun sol üstündeki "gt86" logosunu ilk görüşte hep gamalı haça benzetmişimdir. Alakaya maydanoz tabi ama nedense anlık ilk bakışta sanki öyleymiş gibi gelir bana hep. Tabi ayrıntılı baktığınız zaman 86 olduğunu hemen anlıyorsunuz. İlginç bir dizayn.)
Allah daha iyisine binmeyi nasip etsin.
Allah sahibine bağışlasın....
Amin.